KRV IŠLA NA SVE STRANE! DOBIO POVREDE GLAVE, KARLICE I DESNOG KUKA: Čovek u čiji je auto udario Sloba u velikim BOLOVIMA
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

EVO KAKO SE PEVAČ PONAŠAO

KRV IŠLA NA SVE STRANE! DOBIO POVREDE GLAVE, KARLICE I DESNOG KUKA: Čovek u čiji je auto udario Sloba u velikim BOLOVIMA

Stars -

Slobodan Radanović doživeo je saobraćajnu nezgodu, a sa njim je bila i njegova devojka Jelena Đuričanin.

Njih dvoje su, srećom, prošli bez većih posledica i osim što su malo ugruvani dobro se osećaju. Poznati pevač udario je u drugi automobil za čijim volanom je bio Beograđanin Branko Andrić (49).

Njegova supruga Goca Andrić objasnila je došlo do nesreće:

"Na velikoj udaljenosti Branko je video svetla vozila koje se kretalo u njegovom pravcu. Procenio je da je bezbedno da pređe raskrsnicu, i prešavši dve trake udario ga je automobil, kojim je upravljao Sloba Radanović, u prednji desni točak. Kako se Sloba kretao velikom brzinom, silina udarca je bila izuzetno jaka i odbila je automobil mog muža 20 - 30 metara unazad. Kako nam je kasnije u Urgentnom centru rekao, žurio je da stigne na neku proslavu", kaže Goca i dodaje:

"Moj muž se nije kretao velikom brzinom, vozio je službeni auto, koji se vodi kao teretno vozilo, nosivosti do 1. 000 kg i ne može da postigne veliku brznu. Nije izleteo u raskrsnicu. On je izuzetno savestan vozač, nikada mu se nije desilo nista slično."

Prema njenim rečima Branko je zadobio teže povrede glave i desnog kuka prilikom udesa:

foto: Printscreen/Premijera

"Od siline udarca zadobio je povredu glave, karlice i desnog kuka. Na glavi ima veliku posekotinu duž cele glave, krv mu je išla na sve strane. Čovek koji živi u blizini video je šta se desilo, odmah je prišao mom mužu i ukazao mu pomoć. Pokušao je da mu zaustavi krvarenje i pomogao mu je i da nađe naočare koje su mu odletele u trenutku sudara."

Ona u trenutku sudara nije bila sa mužem, ali kako kaže, čim joj je javio šta se desilo nju je komšija dovezao na mesto nesreće u roku od 10 minuta:

"Nazvali smo Hitnu pomoć na licu mesta, posle dužeg vremena došla su dva vozila Hitne pomoći i na nosilima su odveli mog muža u bolnicu, zajedno sa Slobom."

Goca kaže da su se pevač i njegova devojka ponašali vrlo "fino i kulturno" prema njoj i njenom mužu dok su svi zajedno bili u Urgentnom centru:

"Sloba je u Urgentnom bio sasvim normalan prema nama, nije bio ni agresivan, ni bezobrazan. Moj muž je rekao da nije bitna ni materijalna šteta, već da svi učesnici sudara nemaju veće povrede i budu dobrog zdravlja. Sloba je bio u saglasnosti sa tim i dečko je rekao da je zdravlje najbitnije."

Goca kaže da je njen suprug u bolovima i da najviše oseća povredu kuka i karlice.

"Svaki drugi dan mora da ide na previjanje, i dobio je instrukcije lekara da se pridržava strogog mirovanja 7 dana, radili su mu sva moguća snimanja, ultrazvuk stomaka i pluća, skener glave, grudnog koša", zaključila je.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track