IVA GRGURIĆ JE SA OVIM BAHATIM BIZNISMENOM UŽIVALA U LUKSUZU! Divljački vozio po Srbiji, iznuđivao novac, bio u zatvoru
Foto: Instagram Printscreen

putovanja, provod, skupi pokloni

IVA GRGURIĆ JE SA OVIM BAHATIM BIZNISMENOM UŽIVALA U LUKSUZU! Divljački vozio po Srbiji, iznuđivao novac, bio u zatvoru

Stars -

Hrvatica Iva Grgurić pobedila je u "Zadruga 3", gde je ispričala svoju "tužnu" ljubavnu priču.

Naime, nakon njene pobede mnogi komentarišu da je smišljeno plasirala priču narodu kako bi se dočepala prvog mesta, pobede i uzela nagradu od 50.000 evra. Novac će, kako je rekla, uložiti u stan i pevačku karijeru.

my two beasts ??

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on

Iva je svoje ljubavne veze imala isključivo sa momcima koji su finansijski dobro obezbeđeni, pa je tako i sama potvrdila da je zbog pomoći koju joj je pružao, morala da bude u "zlatnom kavezu", čoveku koji je od nje stariji čak 40 godina.

Iz tog problema nju je izvukao kontroverzni biznismen iz Bosne i Hercegovine, Marinko Zovko sa kojim je lepa Hrvatica ubrzo započela romansu.

Da je pored Marinka uživala, jasno je i po njenim fotografijama koje je kačila na društvenoj mreži Instagram, ize perioda kada su njih dvoje bili u ljubavi. Na njenom profilu smenjivale su se fotografije iz luksuznih automobila, sa putovanja, restorana i skupocenih poklona.Biznismen iz mesta Žepče javnosti postaje poznat nakon hapšenja u Srbiji. Naime, on je u krajem decembra, 2018. godine uhapšen kod Sremske Mitrovice zbog divljačke vožnje auto putem od čak 245 kilometara na sat.

Osim brze vožnje koja mu je preko društvenih mreža donela izuzetno veliku popularnost, ovaj biznismen je ranije uhapšen i jer je navodno od jednog muškarca, sa još jednim saučesnikom, pokušao da iznudi 20.000 konvertibilnih maraka na ime duga za gorivo. Njima je tada određena zatvorska kazna od mesec dana za to krivično delo.

kurir.rs/infomer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track