PRIČALO SE DA JE ONA BORINA LUTKA SA NASLOVNE STRANE! Probila se '70, žarila je i palila, a evo šta misli o RIJALITIJIMA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

žestoko

PRIČALO SE DA JE ONA BORINA LUTKA SA NASLOVNE STRANE! Probila se '70, žarila je i palila, a evo šta misli o RIJALITIJIMA

Stars -

Mnoge današnje starlete "pekle su zanat" po ugledu na nekadašnje izuzetno popularne lepotice, od kojih se prva još sedamdesetih probila i Latinka Meri Cakić. Svojevremeno, bila je poznata kao "Lutka sa naslovne strane" Bore Čorbe, iako je pevač to u nekoliko navrata poricao.

"...Meri pogotovo nije bila lutka. Radi se o više ličnosti spojenih u jednu i čije su životne priče slične", prenosili su domaći mediji, pa objasnio kako je jedna u Italiji snimala vrele filmove a predstavljala se kao ozbiljna glumica, pa druga naga svirala violinu za društvo koje bi se okupilo za stolom: "Mnogo je takvih priča a mnoge su se i prepoznale", pisao je Bora u svojoj autobiografiji.

Mnogima je dugo privlačila ogromnu pažnju, a nedavno na društvenim mrežama pojavio se snimak tokom kojeg ona navodno objašnjava zašto se ne bi priključila rijaliti ekipama koje su trenutno i te kako aktuelne.

Govoreći o "Zadruzi" i "Parovima" ona je uzviknula kako ih "sve treba pohapsiti ili u ludnicu strpati!, ta da ti učesnici "ne mogu da budu sa njom u društvu" - koja se nikada nije prodavala, već je živela kao i svako u Beogradu iako je mogla da "leži" na ogromnom novcu da je to poželela.

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić, Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track