MILICA PAVLOVIĆ GLUMIĆE JELENU MARJANOVIĆ: Serija "Pevačica" otkriće ime ubice sa nasipa?!
Foto: ATA Images

uskoro prva klapa

MILICA PAVLOVIĆ GLUMIĆE JELENU MARJANOVIĆ: Serija "Pevačica" otkriće ime ubice sa nasipa?!

Stars -

Misteriozno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović zainteresovalo je Predraga Gagu Antonijevića.

Za nekoliko dana proslavljeni reditelj otpočine snimanje nove serije "Pevačica" inspirisane životom srpske Lore Palmer, koju će igrati Milica Pavlović.

foto: Nemanja Nikolić

''Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da se Milica Pavlović pridružila glumačkom ansamblu serije ''Pevačica'', čije snimanje počinje u Beogradu 12. avgusta i trajaće do 12. novembra. Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo. Produkcije potpisuju Dandelion inc i Film danas, koji sa ovom serijom, uz Državnog službenika, nastavljaju uspešnu saradnju sa Telekomom Srbije. Telekom Srbije je svojim modernim i inovativnim pristupom domaćem tržištu omogućio da zajedno pomeramo granice televizijskog sadržaja i tako gledaocimo pružamo jedinstven doživljaj", kaže producent ovog ostvarenja Maksa Ćatović.

foto: Zorana Jevtić

'I Predrag Gaga Antonijević ima samo reči hvale za mladu pevačicu:

'Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte."

Kurir.rs Foto Ata images

POLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track