LAZAR JEREMIĆ JERA OVU POVREDU VUKAO JE OD 17! A posle operacije uspeo je da uradi nešto u šta su mnogi SUMNJALI!
Foto: Damir Dervišagić

otkrio

LAZAR JEREMIĆ JERA OVU POVREDU VUKAO JE OD 17! A posle operacije uspeo je da uradi nešto u šta su mnogi SUMNJALI!

Stars -

Lazar Jeremić posle godinu dana pauze, uspeo je da se oporavi i vrati u formu te ponovo zaigra fudbal. Jera, koji je svojevremeno zaplivao i rijaliti vodama, ovim sportom počeo je da se bavi jako mlad i već tada je igrao u svim selekcijama reprezentacije. Samo nedelju dana delilo ga je od transfera na Kipar i potpisivanja ugovora sa jednim inostranim klubom, kada se u poslednjim minutima povredio.

To je bilo kada je imao 17 godina i nakon prve operacije prednjih ukrstenih ligamenata oba meniskusa i medijalnog ligamenta predviđali su mu kraj karijere. Međutim, uspeo je da se oporavi i posle samo šest meseci vrati na teren. Trenutno, kako prenose domaći mediji, igra u Novom Sadu i ne krije radost zbog toga.

"Došao sam da treniram u Novom Sadu i pokušavam da se vratim na stare staze, svestan sam trenutne situacije i jednostavno ne može iz prvog u osmi razred ... Ovde se jako dobro radi. Takođe, veliku zahvalnost dugujem Mirku koji je izuzetan trener i koji mi je omogućio da budem tu, i uz njegov jako dobar rad, vratim se u formu. Promenio sam mnogo trenera u karijeri i moram reći da zaista ima poseban rad i mnogo se zalaže za ekipu", otkrio je on.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track