TEŠKO MI JE PAO DANILOV PRVI BRAK! Ivana Anđušić u emisiji Sceniranje progovorila javno o košarkaševoj PROŠLOSTI!
Foto: Printscreen Kurir TV

otvorila dušu

TEŠKO MI JE PAO DANILOV PRVI BRAK! Ivana Anđušić u emisiji Sceniranje progovorila javno o košarkaševoj PROŠLOSTI!

Stars -

Ivana i Danilo Anđušić kao gosti emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji ekskluzivno su najavili da planiraju venčanje u Srbiji. Par je stao na ludi kamen na Santoriniju, ali kako su tada napravili intimnu ceremoniju samo za uže članove porodice, sada planiraju i pred Bogom da se uzmu.

"Planiramo svadbu, jer se nismo venčali u crkvi. Odlučili smo se, samo je pitanje vremena kada ćemo to organizovati", rekla je Ivana na početku razgovora, dok košarkaš objašnjava zašto to nisu uradili odmah.

foto: Damir Dervišagić

"Tamo se nismo venčali u crkvi, pa nam je to plan da uradimo ovde i s prijateljima i rodbinom. Tada to nije bilo moguće jer se Ivana spremala za Rio, a imali smo četiri slobodna dana da nađemo mesto za venčanje", ispričao je Anđušić.

Njegova lepša polovina i nakon ovoliko godina još je pod utiskom i same veridbe.

"Veridba mi je bila onakva kakvu devojke zamišljaju, a venčanje je bilo kao iz bajke. Koliko god bih volela veliko venčanje jer je mnogo ljudi tog dana nedostajalo, ostalo mi je kao posebna emocija. Ništa ne bih menjala", odgovorila je uzbuđeno.

O svom prvom braku košarkaš nikad nije govorio javno nakon rastanka s Jelenom Jovanović, danas Krstičić, a sada je njegova lepša polovina ispričala ekskluzivno kako je doživela njegovu prošlost.

foto: Printscreen Kurir TV

"U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on verovatno sazreo kroz ceo taj proces. Sada se tome nasmejem i drago mi je da je završio sa mnom", priznala je Ivana.

Danilo je, takođe, otkrio svoje utiske.

"U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao deo prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio jako mlad", istakao je Anđušić.

Podsetimo, mediji su pisali da ga je njegova tadašnja žena varala s fudbalerom Nenadom Krstičićem, za koga se kasnije udala i rodila troje dece.

NEMA TRZAVICA

Nismo ljubomorni

Iako je imao loše iskustvo, košarkaš ima puno poverenje u svoju suprugu, a i ona u njega. - Ni on ni ja nismo previše ljubomorni, jer ne dajemo povod za tako nešto. Ja umem češće da budem ljubomorna, ali nemam burne reakcije. Uvek se setim 2013. godine u klubu, kada mu je neka devojka prišla i uhvatila ga za ruku. Došla sam i sklonila joj ruku, u smislu "gde si ti pošla", ali tad mi je bio takav osećaj... Nismo imali takve situacije - ispričala je Ivana i otkrila da bi sa suprugom volela da ima još dece.

foto: Damir Dervišagić

Kurir/N. Mijušković/Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track