TANJA SAVIĆ KUKA ZA SINOVIMA! A potresnom porukom napravila je LOM: Pevačici savetuju da je vreme za ADVOKATA? (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Instagrajm screenshot

nije mogla više da ćuti

TANJA SAVIĆ KUKA ZA SINOVIMA! A potresnom porukom napravila je LOM: Pevačici savetuju da je vreme za ADVOKATA? (FOTO)

Stars -

Tanja Savić, kako je istakla, više nije izdržala pa je putem društvene mreže Instagram otvorila dušu i zakukala za sinovima Maksimom i Đorđem, od kojih je razdvojena već mesecima. Potresnom porukom na pomenutoj društvenoj mreži pokrenula je lavinu komentara zabrinutih fanova, koji su joj pružili reči podrške, ali joj i savetovali da akonto svega što trenutno doživljava angažuje i advokata.

"Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može, a da prođe nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno!" poručila je Tanja, akomentari su se samo nizali.

foto: Printscreen

"Ovo je užasno šta se radi jednoj majci, i da tako nešto uradi vlastiti muž... Ovo je strašno", "Glavu gore, tebe je taj momak koštao karijere, taman kad ti je krenulo i kad si opet na vrhu on ti to uradi...", samo su neke od brojnih poruka koje su joj pristigle.

foto: Instagram screenshot

"Ako smem da kažem, angažuj advokata, pokreni postupak, obrati se ambasadama. Nijedan roditelj nije zaslužio da nije u mogućnosti da vidi i čuje svoju decu", ništa nisu prepuštali slučaju fanovi.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/Foto: Dragan Kadić, Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja