OVAJ ČOVEK ĆE POSTATI ANOREKSIČAN JEDE SAMO SUPICU! Nove fotografije Darka Lazića ŠOKIRALE fanove, preklinju ga JEDNO!
Foto: Printscreen

Treba da se zaustavi

OVAJ ČOVEK ĆE POSTATI ANOREKSIČAN JEDE SAMO SUPICU! Nove fotografije Darka Lazića ŠOKIRALE fanove, preklinju ga JEDNO!

Stars -

Poslednje fotografije koje je pevač Darko Lazić objavio na društvene mreže zabrinule su njegove fanove, te mnogi ističu da je previše smršao i da bi možda trebalo da se zaustavi:

"Ovaj čovek će postati anoreksičan jer samo jede supicu", "bukvalno se prepolovio", "nije više isti čovek"... su samo neki od komentara ispod Darkovih fotografija.

foto: Instagram screenshot

Podsetimo Darko je nedavno ispričao da je smršao čak 60 kilograma, u tome mu je pomogla operacija želudca, teretana i dijeta, nakon koje je mogao da jede samo kaše i supice.

Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - pričao je Darko Lazić i objasnio:

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti - priča Lazić.

foto: Instagram

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track