LUKSUZAN STAN, SLIKE VREDNE MILIONE €, PUTOVANJA! Pišekovoj na venčanje u Monte Karlu gosti stizali PRIVATNIM DŽETOM
Foto: Damir Dervišagić

Život kao iz bajke

LUKSUZAN STAN, SLIKE VREDNE MILIONE €, PUTOVANJA! Pišekovoj na venčanje u Monte Karlu gosti stizali PRIVATNIM DŽETOM

Stars -

Nikolina i Vidoje Ristović ove su godine imali letovanje iz noćne more, ali je njihov život do sada, barem što se luksuza i putovanja tiče, nalikovao na bajku. Pre nego što su izbačeni iz luksuzne vile u Kaštelima, Vidoje i Nikolina letovali su na najatraktivnijim svetskim destinacijama.

Bolje ne može.... #starwarscity? #starlight #starnight

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Po fotografijama s Nikolininog Instagrama očito je da su Ristovići pre Kaštela letovali na Maldivima, Sejšelima, Ibici... Na Instagramu su i fotke s putovanja u Veliku Britaniju, Beč, Abu Dabi, Pariz i na brojne druge destinacije.

Njihova svadba o kojoj su mediji brujali 2013. godine navodno je koštala 400.000 evra. Ristovići su svoje goste dočekali u Monte Karlu, gde su svi stigli privatnim avionom. Beogradski su mediji tih dana pisali da voda u hotelu u kojoj su Ristovići organizirali svadbu košta 120 evra te da su uzvanici bili oduševljeni svadbom koju su nazvali venčanjem godine.

Život Ristovića u Beogradu takođe izgleda kao bajka. Njihov stan na Vračaru ima 400 kvadrata i donedavno je bio prepun umetnina vrednih nekoliko miliiona evra. Nikolina je za medije ispričala kako je životni prostor preuredila da više ne sliči na muzej.

Just married..! #justmarried

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track