ZERINA OPTUŽILA DADU GLIŠIĆA ZA NASILJE: Tukao me je pesnicom u leđa!
Foto: Printscreen Instagram

RAT BIVŠIH

ZERINA OPTUŽILA DADU GLIŠIĆA ZA NASILJE: Tukao me je pesnicom u leđa!

Stars -

Zerina Hećo tvrdi da je pretrpela nasilje od bivšeg dečka, pevača Dragoslava Dade Glišića. Nekadašnja učesnica "Parova" i "Zadruge" je u policiji rekla da ju je pevač u više navrata tukao i izbacivao iz stana u Beogradu, u kome su živeli, a poslednji sukob imali su u noći između subote i nedelje, kada ju je navodno tukao u centru prestonice.

foto: Dragan Kadić, Instagram

Nakon što je Dado prijavio Zerinu policiji tvrdeći da ga proganja i ne da mu mira, ona je objavila njihovu privatnu prepisku i navela da ju je duže vreme maltretirao. Hećo se oglasila video-snimkom na Instagramu, kada je bila vidno potresena.

- Zvala me je policija da dam izjavu. On je mene povredio u subotu uveče. Napravio je prijavu na osnovu svoje priče. Meni je policija rekla da dođem i da dam izjavu. Moram u ovom stanju, dok sam bolesna i primam infuziju da idem tamo - rekla je ona kroz suze i dodala da je jako bolesna, da ima rak i da je u Beogradu zbog hemioterapije.

foto: Instagram Printscreen

Hećova je objavila i svu prepisku sa Dadom u poslednjih nekoliko dana, gde se vidi da ju je on molio da razgovaraju, da se pomire, obećavajući joj da će joj pomoći u muzičkoj karijeri, ali da ona mora da blokira jednog svog prijatelja. Kada je završila u policiji u nedelju po podne, objavila je policijski izveštaj. - Živeli smo se u njegovom stanu u Dositejevoj, ali me je on pretukao i isterao iz njega. Udarao me je rukama i nogama po glavi, telu, imala sam povrede, hematome i crvenilo. Tako pretučenu i bosu me je izbacio iz stana, a moje stvari je bacio kroz prozor. Nisam to prijavila policiji, niti sam išla kod lekara, ali sam povrede zabeležila telefonom. On je tada bio u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika - stoji u izveštaju.

foto: Instagram Printscreen

Ona je dodala da taj slučaj u februaru nije jedini kada ju je pretukao. - Držao me je zaključanu u stanu po nekoliko dana kako ne bih izašla napolje i neko video modrice. I kada je bio u stanu, ključ je držao kod sebe, a kada je spavao, držao ga je oko vrata. Imam svedoka, administratorku mojih društvenih mreža Milu, koja je u novembru prisustvovala kada me je fizički maltretirao i izbacio iz stana. Ona je to zabeležila telefonom, odvela me u svoj stan, a sutradan me je Dado molio da mu oprostim, da se vratim, što sam i učinila - piše u policijskom izveštaju.

foto: Instagram Printscreen

Zerina je zatražila od organa reda veštačenje pevača, jer je uverena da se on i dalje drogira. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Hećovom, ali je njena prijateljica rekla da je ona jako uznemirena i da joj treba mir, dok Dado nije odgovarao na naše pozive.

Batine u centru grada

Pesnicom me udarao po leđima

Zerina je u policiji objasnila i kako je ponovo dobila batine od Dade u noći između subote i nedelje u centru Beograda.

- Došla sam opet u Beograd 13. avgusta zbog hemioterapije i biopsije. Odlučila sam da mu oprostim sve, samo da me ostavi na miru. Kupila sam tortu i otišla u lokal u kojem je pevao, ali me obezbeđenje, na njegov zahtev, nije pustilo. Tada sam pala u nesvest i dobila povrede kolena, pa su zvali Hitnu pomoć. Od tada Dado mene preko društvenih mreža proziva i predstavlja se kao žrtva nasilja. Tada sam ja objavila istinu, a on je u mejlovima tražio da mu se javno izvinim i operem obraz. Šalje mi poruke sve do 16. avgusta u tri ujutru, traži mi adresu, pa sam mu rekla da se nađemo na Studentskom trgu. Kada sam se pojavila, Dragoslav me je bez ikakvog razgovora uhvatio za levu ruku, jako me povukao, pa sam pala, a on je tada pesnicom počeo da me udara u leđa. Počela sam da vrištim i dozivam pomoć, a on je pobegao. Na ruci imam hematom i crvenilo - završava Zerina.

Dado Glišić

Da sam je tukao, bio bih u zatvoru

Dado Glišić se oglasio na Instagramu.

foto: Damir Dervišagić

- Da je bilo nasilja sa moje strane prema Zerini, ja bih sada bio i zatvoru. Žao mi je što je došlo do ovoga i sramota me je šta sam posle svega doživeo, ali joj opraštam, teško je podnela što više nismo zajedno. Odustajem od krivičnog gonjenja za klevetu i pretnju, znam da se i ona potajno kaje zbog ovoga što je uradila - napisao je Dado, ali se posle nekoliko sati predomislio: - Noćas sam sve prijavio policiji. Neće niko manipulisati činjenicama i kaljati lažima moj ugled. Zavoj je imala pre dva dana, a sada tvrdi da sam je sinoć ja povredio, a ja je nisam ni video. Opet samopovređivanje, klevete, kako bi oprala sebe i svoje ludilo.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Printskrin/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja