MOŽDA SE VIKTOR STIDI DA DOĐE: Porodica devojke Breninog sina ovako priča o njihovoj jednogodišnjoj VEZI!
Foto: ATA Images

RAZVEZALI JEZIK

MOŽDA SE VIKTOR STIDI DA DOĐE: Porodica devojke Breninog sina ovako priča o njihovoj jednogodišnjoj VEZI!

Stars -

Nakon što se prvi put oglasio Zvezdan, otac Sandre Miljaković, emotivne izabranice Viktora Živojinovića, sada je to uradila i njegova snaja Velimirka, supruga njegovog brata Budimira.

"Sandra je bila skoro. Ona je divno dete. Stvarno je posvećena porodici i ne libi se ništa da radi. Iako završava škole, ima svoje obaveze, uvek kad dođe ovde, zasuče rukave i prva je u borbenim redovima za posao", ispričala je ona.

foto: Stefan Stojanović

"Zeta nisam videla, iskreno da vam kažem. Možda ima svoje obaveze u Beogradu, a možda se i stidi da dođe, tek su godinu dana u vezi. Njih dvoje najbolje znaju šta je dobro za njihovu vezu i kada će porodice da se upoznaju", rekla je ona za "Svet" prenose mediji.

"Nije što su moji, ali jako su vredni, radni, pošteni. Završili su sa berbom malina, sad rade na kupinama. Poštena i časna porodica. Ju, ako nam Brena stvarno postane porodica, pa to će da bude prelepo", dodala je Velimirka.

"Do sada naše selo nije bilo nešto naročito poznato, sad će o njemu da se priča zbog naše Sandre i njene veze sa divnim Viktorom. Ja im stvarno želim svu sreću ovog sveta, ako bude svadbe iduće godine, pa to će biti događaj za naš kraj. Sigurno ću i kolo da povedem", zaključila je.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Svet, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track