Najnovije vesti

ZA NJU NEMA KRIZE: Verica Šerifović radi u svojoj poslastičarnici!
Foto: Instagram

biznis

ZA NJU NEMA KRIZE: Verica Šerifović radi u svojoj poslastičarnici!

Stars

Verica Šerifović odavno je odlučila da joj pevanje više ne bude primarna profesija, pa je nastupe proredila, a nove pesme nije snimala skoro deceniju. Ali to ne znači da sad ima višak vremena. Ona već četiri godine ima poslastičarnicu u Kragujevcu, odakle su Šerifovići rodom, i verovali ili ne, u njoj i sama radi.

foto: Damir Dervišagić

Ljudi koji svrate da pojedu nešto slatko iznenade se kada vide poznatu pevačicu i majku Marije Šerifović za pultom kako uslužuje mušterije, a ona ih dočeka sa osmehom i ljubazno. Verica je pre toga neko vreme bila vlasnica i poslastičarnice na Novom Beogradu, ali je promet bio slab, pa je morala da je zatvori. U Kragujevcu joj posao ide odlično.

foto: Instagram

Lokal je uvek pun mušterija, a rade se i torte i kolači po narudžbini.

foto: Instagram

Uzimajući u obzir da je estrada duboko pogođena pandemijom virusa korona, jer od marta nema nastupa i koncerata, pa se pevači žale na finansijsko stanje, Verica ne mora da brine jer njen privatan biznis odlično funkcioniše i solidno prihoduje od toga.

Naši izvori kažu da neretko u poslastičarnicu svrati i Marija kad dolazi da obiđe roditelje, majku Vericu i oca Rajka. Iako slatkiše ne sme da jede, jer je na strogoj dijeti mesecima, pevačica voli da boravi u lokalu svoje majke, gde obično pije limunadu ili neki ceđeni sok.

foto: Damir Dervišagić

I. Eregovčević / foto: Instagram printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...