POSLE PILOTA PREŠAO U FOLK MUZIKU: Leontinin bivši svira s Janom!
Foto: Privatna Arhiva

SNAŠAO SE

POSLE PILOTA PREŠAO U FOLK MUZIKU: Leontinin bivši svira s Janom!

Stars -

Filip Pat, bivši suprug Leontine Vukomanović, odskora nastupa sa Janom Todorović. Muzičar u folkerkinom pratećem bendu svira violinu, iako se on bavi i pevanjem, a pre dva dana imala su zajednički nastup.

foto: Printscreen

Filip važi za izvrsnog majstora kada je sviranje violione u pitanju i nije nikakvo čudo što ga je Jana angažovala. Ona često ima tezge na privatnim proslavama, poput svadbi, krštenja, proslavama punoletstava i slično, pa joj je i te kako potreban taj instrument. Pat je godinama svirao u Pilotima, a potom je počeo samostalno da nastupa. Kao pevač karijeru je počeo još kao dete u horu Kolibri.

foto: Privatna Arhiva

Što se njegovog privatnog života tiče, osim toga što je bio u braku sa Leontinom, s kojom ima ćerku Luciju, poznato je i da se ženio još dva puta. Posle razlaza sa Vukomanovićevom Filip se venčao sa izvesnom Milicom Stevanović, ali ni ta ljubav nije dugo potrajala. Prošle nedelje po treći put se zavetovao na večnu ljubav sa devojkom koja se zove Maša Garić. Njihovo venčanje bilo je u Beogradu i muzičar je fotografije i snimke sa ceremonije podelio sa pratiocima na društvenim mrežama.

I. E. / foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track