JAVNO PREVARILA MUŽA I RAZVODILA SE TRI PUTA! Svi brakovi su joj PROPALI, a sada je Marijana TRUDNA i krije ko je OTAC!
Foto: Printscreen

haos

JAVNO PREVARILA MUŽA I RAZVODILA SE TRI PUTA! Svi brakovi su joj PROPALI, a sada je Marijana TRUDNA i krije ko je OTAC!

Stars -

Najpoznatija rijaliti preljubnica Marijana Čvrljak, sada već Kovačević, saopštila je lepe vesti da je u drugom stanju. Trudnoću je potvrdila u telefonskom razgovoru za hrvatski "RTL Ekskluziv".

foto: Printscreen Youtube

Marijana je postala poznata zbog ljubavi o kojoj se mnogo pričalo i pisalo - onoj koja se rodila između nje i srpskog muzičara Nikole Nemeševića Nemeša u "Velikom bratu" 2011. godine.

Ona je bila udata, a dok su je muž i dete čekali, uplovila je u novu romansu. Marijana i Nemeš su čas raskidali, pa se mirili. Njen suprug Ivan Čvrljak izjavljivao je tada u medijima da je Marijana bila žena njegovog života, ali da više ne želi da čuje za nju.

Nakon brojnih turbulencija sa Nemešom ipak je rešila da se uda za njega, a razvod je usledio nakon pet godina braka.

"Dosta mi je nje, ne želim više nikada da pričam o Marijani niti da čujem za nju, kao ni za rijaliti šou programe" oštar je bio Nemeš nakon rastanka za 24sata.hr.

Nakon njihovog propalog braka, započela je vezu s Tomislavom Grizeljem-Grickom, koji je kasnije postao i njen treći suprug.

No, prošle godine se saznalo da joj je i taj brak propao. Sada čeka drugo dete, sa četvrtim partnerom, kome ne želi da otkriva identitet.

foto: Pritnscreen YT

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja