SERGEJ ĆETKOVIĆ U NEMOGUĆOJ MISIJI: Neuspeli surfer jezdi Jadranom (FOTO)
Foto: Instagram

Zabava na vodi

SERGEJ ĆETKOVIĆ U NEMOGUĆOJ MISIJI: Neuspeli surfer jezdi Jadranom (FOTO)

Stars -

Sergej Ćetković uživa u rodnoj Crnog Gori, gde ovog leta pokušava da postane surfer. S obzirom na to da od pevanja nema ništa zbog virusa korona, pevač je odlučio da se posveti vodenim sportovima.

Sergej Ćetković u akciji
Sergej Ćetković u akcijifoto: Instagram

Ali izgleda da mu ova zabava nikako ne ide od ruke. On je na Instagramu objavio nekoliko video-snimaka na kojima se jasno vidi kako se svim silama trudi da postane pravi surfer majstor. Međutim, više je padao nego što je uspevao da se održi na dasci. Iako je imao pomoć svojih naslednica, jedva se nekoliko sekundi zadržao na vodi. Ali pevač nije odustajao. Video je toliko bio zabavan da je oduševio njegove pratioce.

Sergej ćetković uspešno se popeo na dasku
Sergej ćetković uspešno se popeo na daskufoto: Instagram

- Toliko sam se slatko nasmejala. Svaki put kad padneš u vodu, ja se zacenim od smeha. Nemoj da odustaneš - napisala je jedna pevačeva obožavateljka u komentarima.

foto: Instagram

I Ćetković je dao svoj komentar. - Nema odustajanja. Preživeću i ovo - napisao je on. Izgleda da Ćetković nije znao da je njegova supruga ovekovečila trenutke kako se bori da postane surfer, pa je u haštagovima napisao da je ovaj video "Ženina skrivena kamera"

Sergej Ćetković pao sa daske
Sergej Ćetković pao sa daskefoto: Instagram

Ljiljana Stanišić, foto: printskirn Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track