Najnovije vesti

GODINAMA SE BORILA S RAKOM I METASTAZAMA Ignorisala je SIMPTOME, pevala, radila, a onda je preživela 4 velike operacije
Foto: ATA Images

Ne odustaje i ne predaje se

GODINAMA SE BORILA S RAKOM I METASTAZAMA Ignorisala je SIMPTOME, pevala, radila, a onda je preživela 4 velike operacije

Stars

Pevačica Mira Škorić prošle godine uspela je da pobedi rak nakon što je 15 godina vodila bitku sa rakom štitne žlezde, retkim i podmuklim karcinomom koji se otkriva tek u poodmakloj fazi.

Posle četiri operacije i velike borbe, uspela je da pobedi bolest.

- Uvek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam... I sad se naježim kada se setim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme. Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. E onda sam shvatila da je ozbljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice - prisetila se ona za Informer, dok sada tvrdi da se i dalje čuva.

- Međutim, i dalje se borim, primam terapije, čuvam imunitet, uzimam vitaminske koktele. I dalje pevam normalno, po dva sata, kao da nisam bila bolesna. I ne volim kada me sažaljevaju, kada pročitam da sam se povukla sa scene, da više nisam u stanju da pevam. O svojoj bolesti nikada javno ne bih progovorila ni reč, da nije drugih obolelih, kojima bih možda mogla da pomognem - rekla je Mira.

kurir.rs/puls

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...