MILICA OTKRILA PIKANTERIJE SA SNIMANJA SERIJE: Sve moje drugarice se lože na Timotijevića! Naučila sam OVU LEKCIJU
Foto: Stefan Stojanović

iskrena

MILICA OTKRILA PIKANTERIJE SA SNIMANJA SERIJE: Sve moje drugarice se lože na Timotijevića! Naučila sam OVU LEKCIJU

Stars -

Ubistvo folk pevačice Jelene Marjanović poslužilo je kao inspiracija autorima serije "Pevačica". Jedna od glavnih uloga pripala je Milici Pavlović, koja je juče bila na druženju s novinarskim ekipama u jednoj vili na Dedinju. S njom smo pričali o tome kako će oživeti lik Ivane Lazić, ali i o novim kolegama iz glumačkog sveta s kojima je imala priliku da sarađuje.

foto: Stefan Stojanović

- Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Učim svakog dana od ljudi koji su na setu. Projekat je mega-giga, kako bismo rekli mi na estradi. Jedva čekam da počne emitovanje i da publika vidi ono što spremam svih ovih meseci - izjavila je Milica.

foto: Stefan Stojanović

Pored nje, na konferenciji su se, između ostalih, pojavili i glumci Miloš Timotijević i glumica Jelena Grujičić, koja tumači njenu suparnicu. - Trudim se da budem na visini zadatka. Sve ovo je novo za mene. Treći dan mi je snimanja i ispucala sam neke bonuse. Svi su me gledali čudno što kasnim, pa sad dolazim pet minuta ranije. Naučila sam lekciju, a kad dođem, oglasim to na sva zvona. Loše je što spavam samo tri sata - kaže Milica.

foto: Stefan Stojanović

Pevačica priznaje da joj je najviše pitanja stiglo za kolegu Miloša Timotijevića, koji je pohvalio njenu glumu.

- Sve moje drugarice umiru za Timotijevićem. On zaista izgleda dobro, ali da je toliko fatalan po žene, nisam znala. Plašim se šta će biti kad ja počnem da snimam s njim - kroz osmeh priznaje Pavlovićeva.

foto: Stefan Stojanović

Snimanje "Pevačice" u režiji Miloša Kodema počelo je 12. avgusta u Beogradu i trajaće do 12. novembra, a radi se u produkciji "Film danasa" i "Telekoma Srbija". Serija prati životnu priču Ivane Lazić, kojoj karijera kreće da se razvija velikom brzinom nakon pobede na takmičenju "Superglas".

O scenariju Jelena Marjanović nam je bila samo inspiracija

Scenario za seriju "Pevačica" potpisuje Nataša Drakulić.

foto: Ana Paunković

- Ubistvo Jelene Marjanović bilo je samo inspiracija za seriju. Žao mi je zbog bola koja njena porodica trpi - kratko je rekla scenaristkinja.

Ljubomir Radanov / foto: Stefan Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja