NATAŠI BEKVALAC BAŠ NEDOSTAJE LJUBAV! Evo šta je pevačica rekla o majčinstvu, problemima i zašto izdaje VILU u Čeneju!
Foto: ATA Images

uzbuđena

NATAŠI BEKVALAC BAŠ NEDOSTAJE LJUBAV! Evo šta je pevačica rekla o majčinstvu, problemima i zašto izdaje VILU u Čeneju!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac bila je uzbuđena zbog toga što će se ponovo družiti sa publikom, a ispričala je koliko se raduje što ponovo peva, progovorila o novom biznisu, ali i roditeljstvu.

- Meni nedostaje ljubav koju delim sa publikom, ovo nije zanimanje kao bilo koje, ovo je zanimanje za mene jako emotivno i ta vrsta razmene energije mi jako fali. Mislim da svi prvenstveno vodimo računa o zdravlju i ovo ne može da bude nastup kao bilo koji, svi smo pod tom nekom vrstom tenzije, ali kad sve krene svojim tokom, bićemo dobro.

Nataša je počela i da izdaje velelepnu vilu u Čeneju.

- To se desilo i već par meseci lepo funkcioniše. Jako imam poverenja u ljude i ne mešam se u stvari koje ne znam, ja sam umetnik, a nama je teško da se mešamo u druge sfere biznisa, prepustila sam to ljudima koji su vukovi kao ja na sceni. Oprobavam se u raznim nekim situacijama, imam čip za uspeh.

Bekvalčeva je otkrila kako se snalazi kao majka.

- Mislim da niko ne može da pretpostavi kakva sam mama. Drugačija sam prema Hani, a opet drugačija prema Katji. Katja je nova generacija i ako se ne prilagodiš i osetiš tu vrstu energije, teško nama. Učim svakog dana, to je izazov. Nema recepta nekog, ljubav je recept. Moja deca su naviknuta na promene, a i mislim da je to dobro da se ne učaure, sutra se selimo, ajde, menjamo školu, ajde, rekla je za Premijeru.

foto: Vladimir Šporčić

kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track