RAZVELA SE I LEČILA OD ALKOHOLIZMA Ivana (50) je 90-ih bila SEKS SIMBOL, a onda NESTALA! Sad se skinula i izgleda VRH
Foto: Printskrin/Youtube

Dovela se u red

RAZVELA SE I LEČILA OD ALKOHOLIZMA Ivana (50) je 90-ih bila SEKS SIMBOL, a onda NESTALA! Sad se skinula i izgleda VRH

Stars -

Ivana Banfić (50) bila je jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih hrvatskih pevačica koje su devedesetih žarile i palile na prostoru bivše Jugoslavije. Ipak, tokom poslednjih godina retko se pojavljuje u medijima.

Sad je odlučila da malo obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografiju sa plaže u plavom dvodelnom kupaćem. Ivana iako je ušla u šestu deceniju izgleda fantastično.

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholizmu od kog se i lečila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških reči, uvreda i skandala.

Međutim, pevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

foto: Printscreen

Nakon toga želela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

"Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan", rekla je jednom prilikom i dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem.

Ivana je bila jedna od prvih domaćih zvezda koja se podvrgnula estetskom zahvatu i o tome otvoreno progovorila u javnosti.

"Zbog komplikacija sam opet morala da idem na operaciju. To je bilo zaista bolno iskustvo. Definitivno više ne bih išla na nikakve zahvate, ne da mi se više. Previše sam zavolela sebe i svoje telo da bih išla da ga mučim na taj način", rekla je Ivana.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track