Najnovije vesti

MAJA I JANJUŠ I DALJE ZAJEDNO? Košarkaš ljubavnicu pipkao ispod stola, šaputao joj, ali samo mu je jedno bilo važno
Foto: Printscreen/Paparazzo lov

uhvaćeni u restoranu

MAJA I JANJUŠ I DALJE ZAJEDNO? Košarkaš ljubavnicu pipkao ispod stola, šaputao joj, ali samo mu je jedno bilo važno

Stars

Maja i Janjuš su navodno i dalje zajedno! Najintrigantniji ljubavnici iz poslednje sezone "Zadruge", Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš navodno još nisu stavili tačku na svoju vezu i još su u kontaktu.

Njih dvoje su uhvaćeni u jednom beogradskom restoranu.

Maja je sa drugaricom u klub došla prva, a onda se zaputila ka svom stolu, za kojim je bilo veće društvo. Pozdravila se sa svima, sela, poručila piće, a nakon pola sata se pojavio Janjuš. Pozdravio je društvo, a onda seo pored svoje izabranice, koju je neprestano dodirivao ispod stola, rukom joj držao nogu, šaputao joj, ali sve vreme obraćajući pažnju na okolinu. Iako je uživao u Majinom društvu, kao da je bio u grču da ga neko ne uslika ili usnimi.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Spuštao je glavu kada bi video da je nečiji mobilni telefon okrenut u njegovom pravcu, a to se često dešavalo, budući da se sto za kojim su sedeli nalazio tik ispred bine, na kojoj je bend uveseljavao prisutne. Janjuševa paranoja kada bi video nekog ko želi da usnimi neku pesmu i snimak objavi na društvenim mrežama išla je dotle da se jednoj devojci obratio rečima: „Nemoj, majke ti, da snimaš ništa, nemoj ništa da objavljuješ, da mi ne napraviš pakao od života.“

foto: Printscreen

kurir.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...