KOPIJA USPEŠNIJA OD ORIGINALA: Žena od sultana razvalila Bugarku!
Foto: ATA Images

NAŠE JE BOLJE

KOPIJA USPEŠNIJA OD ORIGINALA: Žena od sultana razvalila Bugarku!

Stars -

Tijana Milentijević potukla je originalnu verziju pesme "Žena od sultana" koju izvodi bugarska pevačica Galena Vičeva Genčeva pod nazivom "Fenomenalen". Iako je singl snimila u julu ove godine, skoro dve godine posle koleginice, naša pevačica na Jutjubu ima duplo više pregleda od zvezde iz komšiluka.

foto: Printscreen/Magazin In

Pesma "Žena od sultana" definitivno je obeležila ovo leto i za kratko vreme postala veliki hit, a gotovo da nema onoga ko nije pogledao spot, makar i na nekoliko sekundi. Malo ko zna da je muzika za ovaj hit preuzeta od Bugara i da originalnu verziju izvodi njihova pevačica Galena.

foto: Printscreen Youtube

Ipak, ono što je interesantno jeste da je Bugarka pesmu snimila još u novembru 2018. godine, a iako je jedna od najslušanijih u njihovoj zemlji, ima 21 milion pregleda na Jutjubu.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, Tijana se može pohvaliti da je njena obrada potukla original i u kratkom vremenskom periodu prešišala je Galenu. Milentijevićeva je "Ženu od sultana" snimila ove godine u julu, a već je prebacila i duplo više pregleda od Bugarke, ima preko 44 miliona pregleda!

foto: Kurir televizija

Moglo bi se reći da je Galenin spot imao veliki broj pregleda otkako je Tijana objavila svoju pesmu, jer su mnogi Srbi otišli na Bugarkin kanal da čuju original. Naravno, patriote nisu mogle a da ne pohvale Milentijevićevu, pa je većina njih napisala ispod Galeninog videa da je srpska verzija bolja i da je naša pevačica lepša. Bilo je i mišljenja da je bugarska pesma bolja, a našao se i poneki šaljiv komentar na račun pevačica. - Galena: "Ovo je moja pesma", Tijana M: "Pa malo je i moja". Galena je prva sultanova žena, a Tijana mu je druga - samo su neki od komentara.

Kurir.rs/ J. Stuparušić/ Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track