HALIDOV PRIJATELJ TVRDI DA JE PEVAČU AFERA PODMETNUTA: Žena je bila 7 godina u ZATVORU! Pokazaće se ko je KRIMINALAC
Foto: Damir Dervišagić

BRANI MUSLIMOVIĆA

HALIDOV PRIJATELJ TVRDI DA JE PEVAČU AFERA PODMETNUTA: Žena je bila 7 godina u ZATVORU! Pokazaće se ko je KRIMINALAC

Stars -

Halid Muslimović optužen za pranje novca i mlaverzaciju, od strane Sonje Bašić iz Melburna koju je navodno Halid upoznao 2015. godine.

Bosanski mediji preneli su da je juče u toku dana podneta krivična prijava u Tužilaštvu BiH za pranje novca i prevara koju je zvanično potvrđena od "Glasa Srpske" u SIPA. Sada se oglasio Halidov prijatelj.

foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

"Tužilaštvo je odbilo krivičnu prijavu protiv Halida, zbog nedostatka dokaza za to što se priča. Sanja je juče saslušana, i iznela je gomilu laži i neistina na račun pevača zbog čega je podneta krivična prijava protiv pomenute. Ona se Halidu predstavila kao bankar, a ona je običan narkoman i ležala je u zatvoru 7 godina zbog prevara mnogih ljudi. U krivičnom delu za koje se tereti umešan je i advokat iz Banja Luke M. B. što je sve dokazano na sudu i samo se čeka presuda koje se ona najviše plaši. Ona je pokušala da falsifikuje izveštaje transfera novca zajedno sa pomenutim advokatom, a juče na sudu nisu imali orginalna dokumenta već su priložili kopije sa interneta, za koje se dodatno teretiti kao podmetanje sudu lažnih dokumenata", govori prijatelj pevača koji želi da ostane anoniman javnosti i dodaje:

"Halid Muslomović je podneo krivičnu prijavu protiv pomenute Sonje Bašić, i tužilaštvo vodi istragu. Angažovan je tim advokata u Australiji koji će takođe raditi na ovom slučaju kako bi se dokazala pravda, i pokaže ko je zapravo ovde kriminalac."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track