PRIJA U PULSU SRBIJE OTKRILA DETALJE PROSLAVE: Boba je došao na moj rođendan, Brena nije, a evo zašto
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

ISPOŠTOVANA

PRIJA U PULSU SRBIJE OTKRILA DETALJE PROSLAVE: Boba je došao na moj rođendan, Brena nije, a evo zašto

Stars -

Aleksandra Prijović u velikom stilu proslavila je 25. rođendan u utorak uveče, a slavlju su prisustvovale njene brojne kolege, kao i suprug Filip Živojinović, svekar Boba Živojinović, dok Lepa Brena nije mogla da dođe.

foto: Pritnscreen

Pevačica je gostovala u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, gde se uključila putem Skajpa i otkrila detalje s proslave. Osim Ace Pejovića i Anastasije Ražnatović, koji su zapevali, mikrofona se latio i njen dever Viktor Živojinović. Aleksandra je rekla kako je on talentovan za muziku, ali da ne želi da peva, a potom dodala da njena svekrva nije mogla da dođe.

My ?

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) on

- Puno mi je srce, bilo je tu mnogo dragih ljudi. Bili su Filip, Boba, a Brena nije bila. Nažalost, ona nije mogla da dođe. Ali bila je svake godine i pravila je najluđu atmosferu. Pevali smo svi, i ja i kolege, to je trajalo. Naručila sam pesme koje inače naručujem u kafani, "Manite se, ljudi" Ane Bekute, ali i pesme Cece, Brene - rekla je pevačica i priznala da se nakon proslave uspavala i da joj se to dogodilo prvi put u životu.

foto: ATA Images

Aleksandra je otkrila i da još nije otvorila poklone, ali i šta je sebi poželela. - Imam sina i najvažnije mi je njegovo zdravlje. On je najbitniji. Iskreno, poklone nisam stigla da otvorim. Ali Filip me je iznenadio, u ponoć mi je doneo cveće i tortu. Od njega sam poželela da mi, kad odemo na sledeće putovanje, kupi nešto što želim već neko vreme - rekla je Aleksandra za "Puls Srbije" i podelila s gledaocima šta njen naslednik najviše voli da radi. - Aleksandar najviše voli da šutira loptu. To mu je sad glavno. Sve igračke sam sklonila iz dnevne sobe i ostavila samo loptu. Boba je igrao tenis, a Filip je talentovan za sve sportove, verovatno će i sin da bude neki sportista - kaže ona.

Kako je na dan svog rođendana publici poklonila novu pesmu "Legitimno", Prijovićeva je rekla kakvi su joj utisci.

- Ono što sam videla jeste da su komentari pozitivni i jako mi je drago. Uvek postoje i negativni komentar, to je normalno, ne mogu svakom da se svidim. Potrudila sam se da bude što bolje. Kad su nastupi u pitanju, imam 30. septembra u Beogradu i nekoliko u oktobru. Nešto se dešava. Album planiram za sledeću godinu - završava Aleksandra.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/ J. S. / Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track