iznenadila

ANABELA KAD JE VIDI NIJE JOJ DOBRO! Atijasova bivša se oglasila na Instagramu, a mnoge žene će razumeti o ČEMU GOVORI! (VIDEO)

Stars -

Jasmina Skender, bivša devojka Andreja Atijasa sa kojim ima sina Leona, redovno se oglašava na svom Instagram profilu.

Zbogom ljetu???

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on

Sudeći po fotografijama i video snimcima, Jasmina je velika šopingholičarka, a sada je sa svojim pratiocima podelila priču kako je jednom smršala. A sve žene koje vole da kupuju garderobu znaće o čemu priča.

"Još uvek nisam kupila suknju koju sam htela, proganjaće me dok je ne kupim. Noćas ako zaspim, biće uspeh. Skondala sam da me ne zanima, idem sutra da je kupim. I tako razmišljam, samu sebe nagovaram da je kupim, kažem sebi: "I ovako si se udebljala, i onako ćeš te pare da pojedeš i ugojićeš se, bolje da smršaš i vratiš se na svoju kilažu. Kupiš tu suknju i odmah minus 3 kg jer nećeš imati šta da jedeš", počela je Jasmina, a potom dodala:

"Onda se setim kako sam jednom tako smršala kad sam kupila torbu koju nisam smela nikako. I logično na svemu živom štedela. Tad sam snimila i video kako sam smršala 9 kg, a u stvari ništa ništa nisam rekla, bilo me je sramota zbog čega sam ustvari smršala", ispričala je Skender kroz smeh.

Inače, dobro je poznato da su Jasmina i Andrijina sadašnja supruga, pevačica Anabela Atijas u veoma lošim odnosima.

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track