Najnovije vesti

DARKO LAZIĆ DUGUJE BIVŠOJ 1.100.000 DINARA?! Nije Ani Sević platio 20 alimentacija za ćerku Lorenu?
Foto: Printscreen Ekskluziv

na suđenju

DARKO LAZIĆ DUGUJE BIVŠOJ 1.100.000 DINARA?! Nije Ani Sević platio 20 alimentacija za ćerku Lorenu?

Stars

Darko Lazić navodno duguje 20 alimentacija za ćerku Lorenu, koju je dobio sa pevačicom Anom Sević. Iako joj je obećao da će izmiriti svoja dugovanja, to do danas navodno nije učinio.

Zbog toga je pevačica navodno presavila tabak i sada svoje zakonsko pravo potražuje na sudu.

foto: Printscreen

- Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije koronavirusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000, što je oko 10.000 evra - ispričao je izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Darko je na sudu izlagao svoju navodnu tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumevanje.

- Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nesreće u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog koronavirusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje... - ispričao je izvor.

Sudija je uneo u zapisnik sve što je ovaj ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da Lazić nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode.

Nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani i Ana Sević i Darko Lazić, sudija je zakazala novo ročište za par meseci, a pevaču je stavljeno do znanja da ono što duguje svojoj ćerki mora da isplati. Do dinara.

Darko Lazića nije bio dostupan na broj, dok Ana nije želela da komentariše.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/alo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...