CECA I JECA POKAZALE PRAVO LICE: Pevačice bez blama objavile kako izgledaju bez šminke!
Foto: Printscreen/Instagram

ONE SU HRABRE

CECA I JECA POKAZALE PRAVO LICE: Pevačice bez blama objavile kako izgledaju bez šminke!

Stars -

Dok neke pevačice bez šminke ne smeju da izađu ni do prodavnice, druge uživaju da javno pokažu svoj prirodni izgled.

foto: Printscreen/Instagram

Ceca Ražnatović pohvalila se licem bez mejkapa, i to usred Rima. Pevačica već nekoliko dana uživa obilazeći italijansku prestonicu, a vreme provodi i u šopingu i obilasku restorana sa ćerkom Anastasijom. Ipak, njih dve su doživele i to da ih zatekne pljusak tokom šetnje, a kako nisu imale kišobran, ostale su mokre. Kada su konačno uhvatile taksi kako bi se vratile u hotel, Ceca se snimila u prirodnom izdanju i to objavila na Instagramu. Osim što je bila "gola voda", na snimku se jasno vidi da pevačica na sebi nije imala ni trunku šminke. Uprkos tome, po komentarima njenih pratilaca, ona i dalje izgleda besprekorno, pa su joj mnogi posavetovali da stavlja manje mejkapa čak i kad su snimanja u pitanju.

foto: Instagram

- Nema romantike u Rimu. Vidite kako sam pokisla - rekla je Ceca dok se snimala i pokazivala da joj je frizura skroz uništena. Ni Jelena Tomašević nema problem da pokaže svoje pravo lice. Iako je na malim ekranima uvek gledamo tip-top sređenu, sa savršenim tenom, naglašenim očima i punim usnama, kada se šminka skine, izgleda nešto drugačije. Naravno, u pozitivnom smislu. Jelenin ten je i bez pudera ujednačen i zdravog izgleda, baš kao i obrve, koje ne treba ni da crta niti da ih dorađuje. Njeni pratioci oduševljeni su kako Tomaševićka izgleda u natural izdanju, ali ono što je po njima najupečatljivije jesu njene usne, koje su san mnogih žena.

- Garantujem da mnoge žene ovakva usta žele kada odu kod plastičnog hirurga. A ti imaš prirodne usne. Nemoj ništa na sebi da radiš. Prelepa si - jedan je od komentara.

foto: Instagram

Kurir.rs/ J. S. / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track