RAZVOD OD ANE, KORIŠĆENJE NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI PRED DECOM, PUŠENJE U EMISIJI! Rastu su i pre hapšenja pratili OVI skandali
Foto: Damir Dervišagić

haos

RAZVOD OD ANE, KORIŠĆENJE NEDOZVOLJENIH SUPSTANCI PRED DECOM, PUŠENJE U EMISIJI! Rastu su i pre hapšenja pratili OVI skandali

Stars -

Stefan Đurić Rasta uhapšen je u centru Beograda sa nekoliko paketića nedozvoljenih supstanci. Vest je odjeknula u javosti, a ovo nije prvi put da je reper u centru skandala.

Rasta je bio u braku sa pevačicom Anom Nikolić, ali došlo je do burnog razvoda koji je nedeljama punio medijske stupce. Nakon čestih svađa i nerazumevanja, pevačica je pozvala svog advokata da bi se dogovorila o brakorazvodnoj parnici, a reper je napustio zajednički stan, prenosili su tada mediji. Bivši supružnici ostali su u kontaktu zbog ćerkice Tare.

Rastu je jednom prilikom ekipa "Paparaco lova" snimila kako puši džoint pred tinejdžerima, svojim najvećim fanovima. Rasta se isprva slikao sa njima, a onda i zapalio.

foto: TV Prva Printscreen

Da Rasta koristi marihuanu pred decom nije novina, tako je bilo i dok je bio član žirija "Ja imam talenta" 2017. godine.

Stefan Đurić Rasta nije mogao da izdrži finale šoua "Ja imam talenat" bez marihuane, čiji je veliki uživalac, pa je naočigled svih na pauzi zapalio džoint. Negde tokom drugog sata programa uživo, u trenutku kada su se u pauzi ugasile kamere, Rasta više nije mogao da izdrži bez marihuane.

Rasta, inače, puši džoint kako na svojim nastupima, tako i često u video materijalima koje kači na svoje društvene mreže.

Jednom prilikom je čak rizlu i supstancu nalik marihuani čuvao i verovali ili ne, u knjizi, a posle toga pohvalio se i kako puši.

Jednom prilikom Rasta je čak rekao:

- Moje mišljenje je da travu treba probati sa 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam mnogo mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš da shvatiš šta je to.

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track