REPER RASTA MARIHUANOM SNABDEVAO ESTRADU?! Đurić rekao da je sam koristio narkotike, a evo šta je SUMNJIVO!
Foto: ATA Images

NOVE INFORMACIJE

REPER RASTA MARIHUANOM SNABDEVAO ESTRADU?! Đurić rekao da je sam koristio narkotike, a evo šta je SUMNJIVO!

Stars -

Stefan Đuric Rasta uhapšen je u petak, kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka.

On je saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana. Sa njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain. Nakon njegovog hapšenja isplivale su brojne informacije, među kojima i da je reper navodno snabdevao pola estrade drogom.

"Sumnjamo da je Rasta snabdevao marihuanom mnoge ljude sa estrade. Nije tajna da je on svakodnevno duvao, ali je veoma neobično da neko u stanu drži toliku količinu 'trave'. Ti narkotici najverovatnije su bili namenjeni drugim ljudima, a tužilaštvo sumnja da je snabdevao pola estrade", priča navodno izvor iz istrage.

foto: Printscreen

Više javno tužilaštvo stavilo je Stefanu Đuriću Rasti na teret krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, a izvor je za "Kurir" ispričao da se Rasta pred sudijom navodno branio da je oko 800 grama skanka nabavio početkom septembra, da je drogu platio navodno oko 2.000 evra i da je nikome nije dao na korišćenje.

"Rasta je nekoliko sati pred sudijom davao svoj iskaz i tada je do detalja ispričao kada i kako je nabavio drogu, koliko ju je platio... Iako je mnogima teško da poveruju da je 600 grama skanka, koliko je otprilike pronađeno u njegovom stanu, bilo za ličnu upotrebu, Rasta je dao svoje objašnjenje i za to. Rekao je da je otprilike početkom septembra nabavio oko 800 grama skanka i da je, za manje od mesec dana, sam potrošio oko 200 grama", rekao je izvor blizak reperu i otkrio da navodno Đurić ni po koju cenu nije želeo da otkrije ime dilera od kojeg je nabavio drogu.

"Iako se tereti za teško krivično delo za koje je zaprećena kazna od tri do 12 godina zatvora, Rasta nije želeo da kaže ko mu je prodao drogu".

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track