ONA JOJ JE PRE 30 GODINA DALA IME! Severina sestričini Miji uputila emotivnu čestitku, dobila odmah odgovor koji topi srca (FOTO)
Foto: ATA Images

Rođendanko

ONA JOJ JE PRE 30 GODINA DALA IME! Severina sestričini Miji uputila emotivnu čestitku, dobila odmah odgovor koji topi srca (FOTO)

Stars -

Pevačica Severina Kojić nikada nije skirvala koliko je ponosna na članove svoje porodice. Najviše se među njima izdvaja ćerka Severinine sestre Mia. Ovoga puta pevačica je odlučila da joj se obrati emotivnim rečima na njen rođendan.

Naime, ćerka Severinine sestre napunila je 30 godina, pa je pevačica istakla i kako joj je ona dala ime.

"Postoje u nama neki osećaji koje ne možemo prevesti u reči. Kad se rodila, dala sam joj ime… Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati… jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti ‘onom gore‘ što mi ju je poslao . Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmeh s lica i da te sreća prati gde god krenula. Sretan rođuš, okrugli 30. Voli te ponosna tetka", napisala je Severina.

"Osmeh se vratio u grad! Dala si mi puno, ne samo ime! Pokazala si mi kako je to ostati svoj, pošten, hrabar, raditi ono što voliš bez obzira na sve, biti divna majka, ceniti ljude i kako godine ne znače ništa ako ti je duša mlada", odgovorila je Mia Severini.

kurir.rs

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track