Najnovije vesti

MORATE IMATI ŠTEK ZA CRNE DANE, NIKOME NIJE SJAJNO! Slađa Alegro progovorila o situaciji na ESTRADI, evo šta je SVE poručiča!
Foto: Printscreen/Premijera

iskrena

MORATE IMATI ŠTEK ZA CRNE DANE, NIKOME NIJE SJAJNO! Slađa Alegro progovorila o situaciji na ESTRADI, evo šta je SVE poručiča!

Stars

Pevačica Slađa Alegro progovorila je o situaciji koja je nastala usled korona virusa, te je istakla da joj odgovaraju nove mere, odnosno radno vreme lokala do 23 sata. 

"Meni iskreno odogvara da se vratim u neko normalno vreme kući i da sutra lakše funkcionišem, nego kada se vratim u 4 ujutru kući. Ovako mislim da je svakome dobro", rekla je Slađa, a potom se dotkala i finansija, na šta se mnoge njene kolege žale u proteklom periodu. 

"Iskreno, ne razmišljam previše o finansijama. Meni je jedino žao što ne živimo naš život kako treba. Od Boga je sve ovo i mislim da je šteta da sedimo kod kuće i da ne iskoristimo to što nam je Bog dao. Vi nikad ne znate kada će doći teško vreme. Bilo šta što je ružno, morate imati štek za crne dane. Nikome nije sjajno. Svi smo stavljeni na neku pauzu", izjavila je pevačica u "Premijeri". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋💋💋💋💋 @alexandra_make_up1 @markonumber1 @montenegrina_o

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

BONUS VIDEO:

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...