bora drljača ispraćen na večni počinak

NIJE HTEO DA SE SAHRANI U ALEJI VELIKANA, NEGO PORED MAJKE: Borin sin nakon očeve SAHRANE skrhan bolom

Stars -

Pevač narodne muzike Bora Drljača, koji je preminuo 11. oktobra, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, u prisustvu članova porodice, prijatelja i mnogobrojnih kolega sa estrade.

Nakon sahrane, Borin sin Vladimir otkrio je po čemu će pamtiti oca, ali i kako su izgledali njegovi poslednji dani.

foto: Nemanja Nikolić

"Malo sam u šoku, i dalje mi je teško da pričam. Sve se brzo izdešavalo, ali otišao je, drago mi je da se nije mnogo mučio. Majku smo još ranije izgubili... Bora je mogao da bude sahranjen u Aleji velikana, ali on je hteo ovde uz majku. Neka počivaju u miru. On je bio medijska zvezda dugi niz godina, i pre nego što smo se mi rodili", rekao je Vladimir.

Dodao je i da on i njegov brat Branislav nisu nasledili talenat za muziku od oca, ali da su im njegove pesme ostale u amanet.

foto: Nemanja Nikolić

"Pamtićemo ga i mi i publika po lepim pesmama, otišao je u legendu. Brat i ja smo veseljaci i na majku i na njega, ali glas nemamo kao on, nažalost. Njegove pesme su ljubavne i zavičajne i volimo to da slušamo".

Na pitanje da li je Drljača do samog kraja ostao pozitivan i vedrog duha, kao što je uvek bio, Vladimir je odgovorio:

"Jeste, borio se do poslednjeg dana, bio je optimista. Onda kad je video već da nema ništa od toga, pomiro se sa tim... Utehe nema, život ide dalje. U poslednjim danima nije bio pričljiv, bolest je uticala na njegovo ponašanje", zaključio je neutešni sin Starog vuka.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja