OSTAVILA SAM FILIPA! Iva Grgurić bez dlake na jeziku, progovorila o TUŽBAMA, pa odbrusila: On je napaćen, preopterećen sa mnom!
Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

OSTAVILA SAM FILIPA! Iva Grgurić bez dlake na jeziku, progovorila o TUŽBAMA, pa odbrusila: On je napaćen, preopterećen sa mnom!

Stars -

Iva Grgurić je progovorila o svojim bivšim cimerima treće sezone "Zadruge", te napomenula da je svesna da je i dalje pominju, pa spomenula i tužbe, ali je otkrila da su neki zadrugari četvrte sezone taktičari, i da je ona unikat, aludirajući na Moniku Horvat, za koju mnogi spekulišu da mnogo liči na Grgurićevu.

foto: Printscreen/Premijera

"Kao što znate ja vodim vremensku prognozu, sama moram da osmišljam celi scenario, pa sam mislila da bi bilo interesantno da vremensku dijagnozu vodim u venčanici. Tako da Filipa sam ostavila pred oltarom, i uletela sam da odvodim vremensku dijagnozu", rekla je Iva kroz smeh, pa se osvrnula na bivše zadrugare koji je pominju, napominjući da će se time baviti njen advokat:

"Monika mi ne deluje kao neka gej osoba, neko kom će se sviđati devojka, ona je meni čisto strejt. Marko Đedović je napaćen, on je opterećen sa mnom, počeo je i da izmišlja. Ali ja tu neću prljati svoje prste, to će preuzeti moj odvjetnik, i to vrlo brzo, tako da on će snositi sve sankcije, i posledice za svoje reči, i djela. To ćemo sve da rešimo ja i moj odvjetnik", rekla je pobednica "Zadruge".

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs / Srbija Danas/ M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track