KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU! Odveden u pratnji na saslušanje zbog pretnji SMRĆU Staniji Dobrojević
Foto: Kurir/j.s.

Na saslišanju

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUSTIO ZADRUGU! Odveden u pratnji na saslušanje zbog pretnji SMRĆU Staniji Dobrojević

Stars -

Kristijan Golubović napustio je Zadrugu kako bi dao iskaz zbog pretnje smrću Staniji Dobrojević. On je u sud stigao sa obezbeđenjem koji su ga uveli u zgradu suda.

Osnovno tužilaštvo u Rumi, kojem zbog mesne nadležnosti, a u vezi sa krivičnim delima počinjenim na teritoriji Šimanovaca, pripada slučaj Kristijana Golubovića koji je nedavno javno u programu pretio smrću Staniji Dobrojević, potvrdilo je da je osuđivani kriminalac pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog

- Pred OJT u Rumi pokrenuto je krivično gonjenje protiv Aleksandra Golubovića zvanog 'Kristijan', zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 1 KZ, povodom dogašaja od dana 16.09.2020. godine, kada je imenovani uputio pretnje smrću oštećenoj Staniji Dobrojević. OJT u Rumi odmah po saznanju za opisani događaj dana 17.09.2020. godine, osnovalo je predmet posl.br KTP 547/20. U daljem toku postupka osumnjičenom Aleksandru Goluboviću upućen je poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog za dan 21.10.2020. godine - stoji u saopštenju Tužilaštva.

Osnovno tužilaštvo u Rumi je takođe istaklo da će razmotriti nedavne događaje u rijalitiju Zadruga, koji su se dogodili 2. i 16. oktobra ove godine, a u kojima je pomenuti Kristijan Golubović javno pretio “sačekušom” učesniku Filpu Caru i fizički nasrnuo na učesnicu Mariju Kulić, kako bi utvrdilo da li se u radnjama pomenutog Kristijana stiču obeležja nekog od krivičnih dela.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track