ĐANIJEVA ŽENA NIJE SMELA OVO DA URADI NA VENČANJU Svekrva prekršila bitno pravilo, a ni MLADA nije ISPOŠTOVALA sve običaje
Foto: Tamara Trajković

Đani oženio sina

ĐANIJEVA ŽENA NIJE SMELA OVO DA URADI NA VENČANJU Svekrva prekršila bitno pravilo, a ni MLADA nije ISPOŠTOVALA sve običaje

Stars -

Slađana Trajković, supruga pevača Radiše Đanija, definitivno je prekršila jedno od glavnih pravila na venčanjima. Naime, na ovakvim ceremonijama se savetuje da niko sem mlade ne bude u beloj boji, jer se tako sklanja fokus sa mladenačkog para.

Tradicionalno je gostima “zabranjeno” da nose belo jer će umanjiti fokus na mladu. Venčanje u belom kao pojam nastalo je u Velikoj Britaniji. Bela venčanica postala je simbol venčanja u viktorijanskom dobu, posle Kraljice Viktorije koja je nosila belu čipkanu haljinu na svom venčanju.

Bela haljina nakon toga postaje simbolni status koji takođe sprovodi “konotaciju nevinosti i čistote.” Međutim, Slađa nije jedina koja je prekšrila pravilo.

Njena snajka Nina Jezdimirović obukla je svetlo plavu haljinu, iako bi po tradiciji i pravilima logičan izbor bila bela boja za ovakav događaj. Tog dana, cela porodica Trajković na sebi je imala više od 20.000 evra, a o čemu se radi pogledajte na ovom linku.

Podsetimo, iako mu je otac poznati pevač, Miloš se nikada nije eksponirao u javnosti, te se tako za njegovu vezu sa Ninom saznalo tek u martu ove godine, kada su njih dvoje zajedno sa Miloševim roditeljima, Đanijem i Slađom, privedeni u jednom beogradskom hotelu zbog kršenja mera propisanih usled pandemije korona virusa.

Tada je otkriveno i da je Nina trudna, te da će ona i Miloš dobiti prvo dete, a kako se pisalo Ninini roditelji srećnu vest saznali su iz medija.

foto: Tamara Trajković

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track