UKLETI AUTOPUT! TOŠE PROESKI POGINUO JE OVDE, A 6 GODINA KASNIJE HRVATSKA GLUMICA: Čak se i danas TU dešava NEOBJAŠNJIVO!
Foto: Profimedia, Printscreen/Exploziv

JEZA

UKLETI AUTOPUT! TOŠE PROESKI POGINUO JE OVDE, A 6 GODINA KASNIJE HRVATSKA GLUMICA: Čak se i danas TU dešava NEOBJAŠNJIVO!

Stars -

Pevač Toše Proeski i hrvatska glumica Dolores Lambaša stradali su u razmaku od šest godina skoro na istom mestu i na isti način.

UKLETI DRUM: Duhovi opsedaju mesto na kom su poginuli Dolores i Toše

Deo autoputa prema Zagebu na kome je poginuo makedonski pevač je najopasniji što potvrđuje i struka. Tu se dešavaju neobjašnjive saobraćajne nesreće, a zvanična policijska statisktika broji više od 2.000 nesreća koje su se ovde desile u poslednjih 10 godina.

Svedočenja preživelih usled saobraćajnih nesreća baš na ovoj deonici puta teraju jezu u kosti.

foto: Printscreen/Exploziv

"Pre četiri godine vraćavši se iz Beograda prema Zagrebu, naglo sam osetio umor i volan mi je iz čista mira skrenuo ulevo u brzini od 140 kilometara na sat. Proveo sam 12 dana u komi, a kada sam se probudio prvo što mi je prošlo kroz glavu bio je taj odvrtani smeh koji nikada neću zaboraviti", rekao je mladić koji je pre par godina doživeo strašno prevrtanje, za "Exploziv".

"Jednom sam se vozila tim delom auto-puta, tada nisam imala saznanja o duhovnim i nebičnim događajima koji su, izgleda normalni za ovo područje. Odjednom nam je u automobilu postalo toliko vruće da smo morali da otvorimo sve prozore iako je napolju je bilo jako hladno. Uhvatila me je jeza kada sam naknadno saznala o čemu se radi", tvrdi devojka kojoj se dogodio trenutak na deonici auto-puta A3 koji nikad neće zaboraviti.

foto: Printscreen/Exploziv

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track