NAKON KUĆNOG SNIMKA, EDIS OTKRIO U SVE O ODNOSU SA ZILHOM: Rekao da li su se razveli, a evo na koju zadrugarku je bacio oko!
Foto: Printscreen

iskreno

NAKON KUĆNOG SNIMKA, EDIS OTKRIO U SVE O ODNOSU SA ZILHOM: Rekao da li su se razveli, a evo na koju zadrugarku je bacio oko!

Stars -

Edis Fetić je javno ispričao sve o odnosu sa suprugom, te priznao da je razvod na pomolu, a onda otkrio koja zadrugarka mu se sviđa.

"Normalan odnos imamo oko dece, sve pregovaramo, dogovaramo. Nismo se pomirili, razvod je trebao biti prošlog meseca, pa je pomereno za 6. novembar, mislim da će tada biti to to", rekao je Edis.

"Ne pratim toliko puno, meni je i prošle godine i sad mi je Miljana Kulić bila favorit i vazda će biti. A Đedović, on meni tu ništa nije uradio, šlihtao se dva meseca njima i sad kao ništa, da je ona njega tužila pa on da je prevari da ona povuče tužbu, pa kao okej, ovako ništo", rekao je Edo, pa otkrio da mu se dopada Rialda:

"Navešću više njih, da me ne spoje. Ne znam, Dragana mi je simpatična, pričam iz ove sezone, Maja isto ona mi je slatka, Mina, ali nju gledam kao mlađu sestru. Da, zaboravio sam na Rialdu, na nju su mi skrenuli pažnju, baš mi super izgleda, gledao sam je na Zadrugoviziji, baš mi je zapala za oko, reći ću da je ona prva. Ma nije bitno to što je sa Kenanom!", rekao je Edo kroz smeh.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Red Tv/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track