ONI SU SLAVILI NOĆ VEŠTICA: Kaća postala klovn, Sindi zla Grdana, a Andrej satarom nasrnuo na Anabelu! (FOTO)
Foto: ATA Images

MASKENBAL

ONI SU SLAVILI NOĆ VEŠTICA: Kaća postala klovn, Sindi zla Grdana, a Andrej satarom nasrnuo na Anabelu! (FOTO)

Stars -

Dok se ljudi međusobno raspravljaju da li je u subotu bila Noć veštica ili pravoslavni praznik Sveti Luka, domaća estrada odlučila je da se "amerikanizuje" i maskira u omiljene likove.

Iako su neki samo nabacili periku i malo drugačije se našminkali, drugi su se svojski potrudili da odnesu pobedu na "takmičenju" za najbolji kostim na javnoj sceni. Po uzoru na svetske zvezde, pevačice su nabavile kostime, angažovale šminkere i provele sate menjajući lični opis. Katarina Grujić se transformisala u klovna iz horor filmova, a svojom maskom ispunila je očekivanja s obzirom na to da je prethodnih godina briljirala kada je reč o kostimima za Noć veštica.

Will you come with me?! ? #halloween @bojanvukadinov

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Njeno lice bilo je skroz ofarbano, kosu je pokupila u punđu, a na sebi je imala crno-belu kreaciju. "Da li bi pošao sa mnom?", napisala je Kaća ispod fotografije na kojoj drži ispruženu ruku na Instagramu. Bivša modelsica Ivana Stamenković se maskirala u Grdanu - zlu vilu, koju u filmu glumi Anđelina Džoli. Sa rogovima na glavi i u kožnom kompletu, s ogrtačem i štapom u rukama, Sindi je bila identična gospodarici zla, ali i seksi.

Maskiranju nije odolela ni Teodora Džehverović, koju u stopu prati dečko, košarkaš Nino Čelebić. Njih dvoje inspiraciju su našli u filmu "Matriks", pa su na sebi imali dugačke crne kapute, pantalone i majice u crnoj boji i naočare za sunce. Ispod jedne od fotografija Džehva je napisala: "Ko sam ja?"

foto: Instagram Printscreen

I porodica Lune Đogani imala je bujnu maštu kada je u pitanju Noć veštica. Dok su najmlađi članovi bili obučeni u princeze, Anabela i Andrej Atijas inspiraciju su pronašli u horor scenama.

#halloween?

A post shared by Anabela (@anabelci) on

Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sedi na podu, dok njen muž drži sataru koja je probola njenu glavu.

Ivana Peters je veče provela sa najbližima, na kućnom partiju, kako bi poštovala mere koje je preporučila država zbog pandemije koronavirusa. Zato se nije mnogo potrudila, pa je osim kratke plave perike, malo našminkala lice, ali, sve u svemu, simpatično je izgledala.

Jani Todorović je u transformaciji pomogla ćerka, koja ju je našminkala i pretvorila u vešticu.

foto: Instagram Printscreen

Jana je na glavi imala šešir i njena maska je zaista bila verodostojna. Maskirana pevačica se uputila takva u restoran, gde se provodila sa prijateljima.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track