POSEBNU ULOGU U MOM ŽIVOTU IMAJU 3 ŽENE! ZBOG NJIH NE ODUSTAJEM: Mirka Vasiljević otkrila PRIVATNE detalje, a evo što manje GLUMI!
Foto: Nemanja Nikolić

ISKRENO

POSEBNU ULOGU U MOM ŽIVOTU IMAJU 3 ŽENE! ZBOG NJIH NE ODUSTAJEM: Mirka Vasiljević otkrila PRIVATNE detalje, a evo što manje GLUMI!

Stars -

Mirka Vasiljević govorila je otvoreno o odlukama koje su učinile da danas bude zadovoljna i voljena iako nije sve onako kao bi ona želela.

Glumica je otkrila zbog čega joj je sve kako treba.

foto: Damir Dervišagić

"Kod mene je u životu sve ispalo kako valja, iako sam dete devedesetih. Imala sam sreću jer su mi baka i deka sa majčine strane živeli u Nemačkoj, tamo sam išla i u obdanište, tako da mi je taj deo života protekao lepo", rekla je poznata glumica.

Na pitanje voditeljke koje su žene u njenom životu koje bi posebno izdvojila, lepa glumica je izdvojila tri osobe.

"U mom životu su veoma bitne žene, a posebnu ulogu imaju moja baka, majka i tetka. One su bile moja podrška i kada sam htela da odustanem. Od njih sam imala bezuslovnu ljubav i zahvalna sam na tome", otkrila je Mirka.

foto: Printscreen

Vasiljevićeva je istakla da je trenutno nema u glumačkom svetu jer je posvećenija porodici.

"Ja sam sa Vujadinom od svoje devetnaeste godine. On se često seli zbog svoje profesije i trudim se da budem dobra supruga i majka, i pratim ga u svemu i podržavam. Ali to ne znači da nisam i glumica. Trenutno me nema jer nema ni poziva u vezi sa angažmanima", priznala je Mirka u emisiji “Balkanskom ulicom”.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track