Mića Megatrend u vezi sa Sandrom Obradović

Kurir otkriva - tajna romansa

Mića Megatrend u vezi sa Sandrom Obradović

Stars -
Obradovićeva u ljubavi s Mićom Jovanovićem, vlasnikom i rektorom Megatrend univerziteta

On voli plavuše, a ona moćne muškarce!Sandra Obradović u ljubavi je s Mićom Jovanovićem, vlasnikom i rektorom Megatrend univerziteta, saznaje Kurir. Njih dvoje već neko vreme uživaju u tajnoj vezi, iako poznati biznismen ima verenicu, a od Sandre je stariji više od tri decenije!- Sandra i Mića se često pojavljuju zajedno po kafićima i restoranima. Tada ne uspevaju da sakriju zaljubljene poglede, pogotovo Mića, koji je potpuno odlepio za voditeljkom - kaže naš dobro obavešteni izvor i dodaje:- Mića je već godinama veren s nekoliko decenija mlađom Milicom Đorđević, ali je oduvek bio slab na lepe devojke. Pričalo se da je donedavno bio u šemi i s Natašom Bekvalac i da je pevačica upravo zahvaljujući tome dobila posao na Megatrendu, gde je neko vreme radila u marketingu, a pre toga je bila zaštitno lice Univerziteta. Navodno je Nata dobila otkaz kad je prekinula vezu s Mićom, a baš u to vreme je Sandra diplomirala na tom fakultetu!Pozvali smo Miću, koji nije bio iznenađen našim pitanjem da li je u tajnoj vezi sa Obradovićkom.- Uh... Šta da vam kažem? Sem pukog prijateljstva, među nama nema ničega. Očekivao sam da će me neko zvati jer sam čuo da se to priča po gradu - rekao je Jovanović.I Sandra je slično reagovala.- Mi smo samo prijatelji. Najnormalnije je da s prijateljem popiješ kafu ili odeš na večeru - naglasila je plavokosa voditeljka.

Marijana Mateus
Marijana Mateus

Sandra voli zauzete!Sandra Obradović postala je poznata nakon što je u rijalitiju „Farma“ zavela Marka Đurovskog, koji je tada bio u vezi s devojkom sa kojom je i dan-danas. U isto vreme, Obradovićeva se zabavljala sa izvesnim rukometašem iz Požarevca. Nakon toga je bila i sa pevačem Slobom Vasićem, koji je, kako se pričalo, sve što bi zaradio trošio na nju.

Verenica oterala Marijanu Mateus!Milica Đorđević je, kako se pisalo, sa Megatrenda najurila Marijanu Mateus, koja je želela da na račun bliskih odnosa s Jovanovićem upiše master studije na Fakultetu za dizajn. Kad je Marijan došla u Jovanovićevu kancelariju, naletela je na njegovu verenicu Milicu, koja joj je prvo „očitala bukvicu“ i potom je isterala iz zgrade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track