NE BIH IMAO PUNO TOGA DA KAŽEM! Oglasio se Cveletov brat, nije štedeo reči: Neću da lažem, Jovan mi deluje POGUBLJENO!
Foto: Printscreen/Zadruga

otvoreno

NE BIH IMAO PUNO TOGA DA KAŽEM! Oglasio se Cveletov brat, nije štedeo reči: Neću da lažem, Jovan mi deluje POGUBLJENO!

Stars -

O Jovanu Cvijetiću Cveletu i njegovom odnosu sa devojkom Anjom Todorović polemiše se od prvog dana kada su ušli u Zadrugu. Predhodnih dana je nastao veliki haos jer su pojedini zadrugari smatrali da je on ne brani dovoljno. Ovim povodom oglasio se njegov brat Ognjen.

foto: Printscreen

"Iskreno, ne bih imao puno toga da kažem, verujem da je to razlog zatvorenog prostora. Ja najbolje znam kakav mi je brat , kakvo je njegovo ponašanje i kakvo vaspitanje nosi iz kuće", rekao je Ognjen i nastavio:

"Neću da lažem, Jovan mi još uvek deluje malo pogubljeno i opet kažem verovatno je to zatvoren prostor. Nadam se da će se opustiti maksimalno i da će pokazati svoje pravo lice. On je jedan veseo momak koji sve okreće na šalu i zabavu. Videćete vi to kada se on opusti", rekao je Ognjen.

Na pitanje da li je možda Cveletova devojka Anja kriva što se on nije opustio i pokazao svoje pravo lice, Ognjen je odgovorio:

foto: Printscreen

"Ne znam da ga Anja koči, jednostavno oni su ušli kao par i on se trudi da posveti sve vreme njoj, što je i normalno. Verovatno ne želi da njih dvoje ulaze u sukobe, ali opet im je još veći teret što su kao par tamo. Mi kao porodica smo tu da ga podržimo u svemu. On zna šta mu prija kod nje i za to se bori", rekao je Ognjen.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track