LJUBAVNA PRIČA LUNE ĐOGANI I MARKA MILJKOVIĆA: Sve počelo u rijalitiju, pa nastali problemi, u sve umešana Anabela, a za kraj BEBA
Foto: ATA Images

SVE ŠTO NISTE PROPRATILI

LJUBAVNA PRIČA LUNE ĐOGANI I MARKA MILJKOVIĆA: Sve počelo u rijalitiju, pa nastali problemi, u sve umešana Anabela, a za kraj BEBA

Stars -

Blogerka Luna Đogani i di-džej iz Brusa Marko Miljković zavoleli su se u "Zadruzi 2", vezu raskinuli po napuštaju rijalitija, ali varnice su ponovo zaiskrile u "Zadruzi 3".

Nakon pomirenja pred kamerama i turbulentne veze u spoljnom svetu, usledila je veridba, a ubrzo i vest da će postati roditelji i to da će dobiti devojčicu i dati joj ime Mia.

Iako su mnogi mislili da Đoganijeva nije prebolela Slobu Radanovića, ona je tada poručila da je istina drugačija. Turbulentna veza se odvijala pred kamerama, a kad su napustili rijaliti, usledile su još veće trzavice. U decembru prošle godine se spekulisalo da je njihovoj romansi došao kraj, a to što je on nju otpratio s Instagrama samo je podgrejalo sumnje.

foto: Printscreen

Ubrzo je usledila Markova potvrda da su rešili da nastave svako svojim putem.

"Luna i ja nismo dobar spoj. Stvorili smo tu ljubav u veštačkim uslovima u rijalitiju, a izgleda da u prirodnim uslovima ipak ne možemo. Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide!", rekao je Marko tada.

S druge strane, i Luna je u tom trenutku smatrala da je ljubavi došao kraj.

"Bukvalno odjednom se desilo za dva dana. Njemu napišu: Luna je bila sa onim, meni isto tako... Čim smo se mi odvojili - odvojili su se i oni. Jedna grupa vređa mene, druga grupa vređa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvek sam osećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osećam ništa. Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac bio problem. Previše smo jedno drugo povredili da bi moglo da bude kao pre... Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru", iskrena je bila Luna u emisiji "Premijera - vikend specijal".

foto: Printscreen/Instagram

Samo 24 sata nakon što se uselila u "Zadrugu 3", i videla tada bivšeg dečka, Luna nije izdržala, već mu je se bacila u zagrljaj i rešila da ljubavi da još jednu šansu. Pravi "džumbus" je tek usledio u trenutku kada je Anabela Atijas rešila da uđe u "Zadrugu 3", otvoreno poruči da ovu ljubav ne podržava i iznese brojne tvrdnje o Gagiju Đoganiju, koji je takođe bio u rijalitiju. Strasti se nisu smirivale od trenutka kada je kročila u Šimanovce, odzvanjale su žestoke svađe sa Gagijem i Markom, a Luni je dva puta pozlilo dok je sve to gledala.

Uprkos brojnim nesuglasicama između ljubavnika i svađa koje su se odvijale među majkom i ćerkom, rijaliti ljubav je ipak opstala, pa su po napuštanju imanja Luna i Marko počeli da žive zajedno u njenom stanu. Usledilo je iznenađenje koje je Marko dugo pripremao - veridba. Marko je svoj plan skovao u tajnosti.

foto: Screenshot

Ubrzo nakon veridbe usledile su velike vesti koje su Luna i Marko podelili na svom Jutjub kanalu - postaće roditelji. Trudnica je otkrila da teško podnosi svakodnevne mučnine.

"Iscrpljena sam i imam jake mučnine. Retko mogu iz kreveta da ustanem. Čitam dosta knjiga, informišem se koliko mogu", priča trudnica, i dodaje da joj je budući tata Marko velika podrška. Pričalo se i o preseljenju, a Luna ne krije:

"Planiramo da nađemo veći dom za nas i decu, ali ne žurimo. Biće i toga, daće bog. Meni je uvek bila želja da imam veliku kuću, muža i decu, kučića. Želela bih troje dece, dok je Marko tražio četvoro-petoro. On se šali, devet Miljkovića ću da rodim."

Iako je svadba bila planirana za proleće, pandemija je njihove planove stavila na čekanje, a sada je stigla i vest da će postati roditelji. Dok mnoge javne ličnosti očekuju pozivnice, druge više interesuje kada će se pomiriti tašta i zet. Luna je nedavno rekla da do pomirenja nije došlo, ali da će dolazak bebe sve to da sredi.

Anabela i Gagi su preko društvenih mreža čestitali Luni rođenje devojčice.

foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track