JANA SA KOSMETA STIGLA DO LOS ANĐELESA: Otišla 1997, porodila se u Americi, o svađi sa ESTRADE od pre 15 godina i dalje ĆUTI!
Foto: Printscreen/Premijera

NISTE ZNALI

JANA SA KOSMETA STIGLA DO LOS ANĐELESA: Otišla 1997, porodila se u Americi, o svađi sa ESTRADE od pre 15 godina i dalje ĆUTI!

Stars -

Jana Todorović govorila je o svom detinjstvu, pa i privatnom životu o kojem se ne zna mnogo.

Pevačica je otkrila da joj fale nastupi, ali da je srećna što više vremena provodi sa svojom porodicom.

foto: Printscreen/Premijera

"Fale mi nastupi, ali ja sam stalno bila na terenu, na nastupima i dobro mi je došlo da budem sa svojom porodicom. Moj muž i ja smo kao jedna duša, naiđe nesuglasica, ali hvala Bogu lepo se slažemo. Jedino se svađamo oko ćerke, ja bih joj više dozvolila da se druži sa drugaricama, ali on ne", rekla je Jana, pa ispričala detalje svog detinjstva:

"Ponosna sam na svoje Kosovo, svoje selo, putevi su čudo, ja sam 1997. otišla, rano sam krenula da se bavim ovim poslom, nisam imala teško detinjstvo, bilo je to jedno divno druženje dole. U selu babinom živi moj stric, a u selu pored moja tetka, odem da obiđem familiju, a svaki put plačem. Kako krenem u svoje selo, to su suze radosnice. Nažalost, roditelji mi nisu živi, pa mu bude tužnije kada sam u mom selu."

foto: Printscreen/Premijera

Jana je govorila i o svom suprugu.

"Ivan i ja 2003. godine smo pravili svadbu, tada sam prvi put videla Ameriku, rekla sam da ako se budem porađala uradiću to u Americi. Tamo sam upoznala svoje kumove, naše dete rođeno je tamo... Muž mi je bio najveći oslonac i sada je, nadam se da će tako i ostati", priznala je Jana u "Premijeri".

Pevačica je progovorila o kolegama sa estrade sa kojima nije dobra.

"Sigurno postoji neko kome nisam draga, ali ne mogu svi da me vole. Nisam se nikada sudila ni sa kim. Možda se nešto desilo pre 15 godina, ali ne bih sada o tome, sve je okej", kaže Todorovićeva.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track