BIO JE PONOSAN NA NJIH: Ovo su ćerke Džeja Ramadanovskog, jedna je udata za pevača, a mlađa je ovo nasledila od oca
Foto: Dragana Udovičić

odlazak poslednjeg boema

BIO JE PONOSAN NA NJIH: Ovo su ćerke Džeja Ramadanovskog, jedna je udata za pevača, a mlađa je ovo nasledila od oca

Stars -

Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini u stanu na Dorćoli, a iza njega su ostale dve ćerke koju je dobio sa bivšom suprugom Nadom.

Njegova starija naslednica Ana udata je za pevača Adila Maksutovića, dok se Džejeva druga ćerka Marija retko pojavljuje u javnosti.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Marija se ne bavi javnim poslom, završila je školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao. Ona je uspešna u svom zanimanju i šminkala je mnoge poznate ličnosti.

Džej je jednom prilikom istakao da je Marija nasledila lepotu od majke, dok je karakterom više na njega. Njegova naslednica ima talenat na oca i odlično peva, a da li će u nekom trenutku odlučiti da pokori muzičku scenu ostaje da vidimo.

foto: ATA images

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track