SALE TALAS OPROSTIO SE OD DŽEJA! Beli Džej je njegov naslednik, dobro pogledajte zašto! Ovo je PESMA ZA VEČNOST! (VIDEO)
Džej i Sale Talas, Foto: Kurir

Emotivno

SALE TALAS OPROSTIO SE OD DŽEJA! Beli Džej je njegov naslednik, dobro pogledajte zašto! Ovo je PESMA ZA VEČNOST! (VIDEO)

Stars -

Pevač Sale Talas, poznat po interpretaciji Džejevih hitova, danas se oprostio od čuvenog kolege koji je danas preminuo u 57. godini. Upravo Talasa širom Beograda zovu Beli Džej, zbog poznatog glasa kojim u originalu "skida" megahitove kao što su "Lubenica" (Da si moja devojčica), "Nedelja", "Ritam da te pitam"...

Sretali su se po svirkama, a Ramadanovski je uživao da sluša svog dvojnika". Ne samo isti glas, već energiju koja pravi erupciju po kafanama, klubovima u splavovima.

foto: Kurir

- Divno mi je bilo svaki put kad smo se sretali po svirkama. To su te iste pozitivne energije koje imamo i koje šaljemo našim prijateljima u publici. Počivaj u miru kralju balada, voli te Beli Džej - napisao je Talas.

Talas je legenadarno otpevao hit "Lubenica" na jednoj proslavi Ace Lukasa. Ovo je snimak za večnost. Beli Džej peva čuveni hit.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track