MALI JOCA ĆE ZASVIRATI VIOLINU NA DŽEJOVOJ SAHRANI: Evo koji će još orkestar pored njega da ispuni POSLEDNJU ŽELJU pevaču
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

DA SE NAJEŽIŠ

MALI JOCA ĆE ZASVIRATI VIOLINU NA DŽEJOVOJ SAHRANI: Evo koji će još orkestar pored njega da ispuni POSLEDNJU ŽELJU pevaču

Stars -

Folk Pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra od posledica srčanog udara, u svom domu na Dorćolu.

On će biti sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30 časova, u Aleji zaslužnih građana. Kako se navodi, Džej će počivati pored glumca Ivana Bekjareva koji je nedavno izgubio bitku sa korona virusom.

foto: Printscreen

Na njegovoj sahrani prisustvovaće velik broj muzičara, oko 20 - 30 svirača, potom Koletov orkestar, violine na čelu sa Momom Stanojevićem, violine RTS-a, Perica Vasić, mali Joca, naslednik Bobana Voza, kao i muzičar Micko.

Kako je Džejov kum Zoran Jagodić Rule otkrio njegova želja je ila da mu na grobu zasvira 50 violina.

- Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, hteo je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje - rekao je Zoran Jagodić Rule.

foto: Pritnscreen/youtube

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track