JADRANKA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SRAMNIH STIHOVA PROTIV SRBA: Ko peva zlo ne misli! Pa poručila svima u CG i Srbiji
Foto: Printscreen/Pink

Hoće sve da ostavi iza sebe

JADRANKA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SRAMNIH STIHOVA PROTIV SRBA: Ko peva zlo ne misli! Pa poručila svima u CG i Srbiji

Stars -

Pevačica Jadranka Barjaktarović pokrenula je lavinu negativnih komentara kad je na jednoj proslavi u Podgorici pevala stihove: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a sada se prvi put u javnosti pojavila nakon pomenutog događaja.

foto: Jelena Stuparušić

- Na toliku količinu negativnih reakcija ne možete da ostate imuni. To je zlonamerno ispolitizovano. Hajde da stavimo tačku na tu priču. Ko peva zlo ne misli. To je moj moto, to je odgovor na sve ovo - rekla je Jadranka večeras.

- Svi u Srbiji, svi u Crnoj Gori, čuvajte se, trebalo bi da se svi posvetimo porodici, pravim vrednostima, jedva čekam da se vratim muzici, baš želim to. Hvala vam što ste mi dali prostor da kažem šta imam. Još uvek nemam Instagram profil, nisam otvorila butik, što se pričalo - dodala je pevačica iz Crne Gore u emisiji "Šok tok".

foto: Instagram screenshot

Podsetimo, Jadranka je naišla na veliku osudu javnosti kada je na jednom nastupu izmenila stihove pesme i otpevala "Jači smo od Srbije". To je izazvalo i veliki revolt kod njenih kolega koji su tada njen potez prokomentarisali negativno.

Pevačica Katarina Životić u tom periodu osula je paljbu po koleginici.

"To što je ona pevala, to nije pesma. Ona svađa bratski narod i to je podržala. Mi treba da se držimo zajedno jer smo bratski narod, a ona nakon toga nije rekla: "Izvini". Ja sam u životu imala milion lapsusa i to se dešava svima nama, ali kada prođe izvesno vreme, shvatiš: "Možda sam preterao, izvinite ako sam nekoga uvredila i povredila". Smatram da se ona slaže iza svega ovoga što je radila i ja nju više ne bih komentarisala. Samo bih apelovala na pevače da se bave svojim poslom", izjavila je u "Premijeri".

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track