DIRLJIVO

SRCE DA PUKNE: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME i uspomene, a BAKLJE SEVAJU! Suze će vam POĆI KURIR TV

Stars -

Muzička legenda Džej Ramadanovski danas je ispraćen na večni počinak uz 50 violina i zvuke jednog od njegovih najvećih hitova ''Nedelja''.

Njegovi prijatelji sa Dorćola su rešili da mu odaju počast na poseban način.

foto: Ana Paunković

Picerija na Dorćolu u kojoj je Džej provodio svoje slobodno vreme i gde je stekao prijatelje ove noći izgleda skroz drugačije, jer se iz nje Dorćolom ori ''Nedelja''.

foto: Ana Paunković

Na zidu zgrade pored tog lokala se putem projektora emituju fotografije iz mladosti Ramadanovskog, kao i snmci sa koncerta.

foto: Ana Paunković

Džej je umro 6. decembra, a sahranjen je danas, 11. decembra, a njegova porodica, prijatelji i kolege oprostili su se sa njim poslednji put.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

foto: Ana Paunković

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

1 / 13 Foto: Ana Paunković

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

foto: Zorana Jevtić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja