SLAVLJE U DOMU NIKOLINE KOVAČ! Pevačica proslavila 30. rođendan, pa poručila: Još jedno životno poglavlje je ZAVRŠENO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

EVO KAKO IZGLEDA

SLAVLJE U DOMU NIKOLINE KOVAČ! Pevačica proslavila 30. rođendan, pa poručila: Još jedno životno poglavlje je ZAVRŠENO! (FOTO)

Stars -

Pevačica Nikolina Kovač proslavila je svoj 30. rođendan, a na svom Instagram profilu je objavila fotografiju uz zanimljiv opis.

Mnoge kolege su joj čestitale, a fotografijom koju je objavila pokazala je kako bi trebalo da izgleda jedna mlada mama.

"Još jedno životno poglavlje je završeno. Ok, nije uvijek bilo onako kako si željela, kako si maštala, i samo ja znam koliko je trebalo roze boje da svakom sivom tonu dodaš malo magije... Ali je uvijek i zauvijek sve bilo iz čistog srca i zbog toga sam ti beskrajno zahvalna, beskrajno sam ti zahvalna na svakom osmijehu, svakoj suzi, porazu, pobjedi, jer si sada više nego spremna da zagrliš sve ono što odavno spremam za tebe. Srećan rođendanko, draga moja! ", napisala je Nikolina u opisu fotografije.

Podsetimo, Nikolina Kovač saopštila je da je otkazala svoj zakazani novogodišnji nastup zbog situacije sa korona virusom.

"Otkazala sam svoj novogodišnji nastup, ne želim nikoga da ugrozim. Ne bih mogla da se nosim sa činjenicom da ljudi stradaju, odnosno da se zaraze na mom nastupu, da pevam i da slavimo, a sutra pola njih da završi u bolnici. To mi je strašno! Što se tiče mojih kolega, svako radi prema ličnom nahođenju i svako od nas zna šta je najbolje za njega, rekla je Nikolina za Toxic TV.

Nikolina Kovač
foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track