NEĆE BITI RASTANKA! Hurricane: Ne planiramo da se rastajemo, ostajemo zajedno i idemo na Evroviziju 2021. godine!
Foto: Dejan Milićević

intervju

NEĆE BITI RASTANKA! Hurricane: Ne planiramo da se rastajemo, ostajemo zajedno i idemo na Evroviziju 2021. godine!

Stars -

Grupa Hurricane i dalje će postojati i predstavljaće Srbiju iduće godine na Evroviziji. Tako kažu članice ovog popularnog ženskog benda Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević. Poslednjih mesec dana o njima se dosta pisalo, ponajviše o njihovom privatnom životu, zdravstvenim problemima koji su ih snašli, ali i o njihovom razlazu. Navodno, prema tvrdnjama nekih medija, njih tri nikako ne funkcionišu zajedno i rešile su da svaka nastavi karijeru odvojeno. To, međutim, nije tačno - kažu njih tri uglas.

- Ne znamo odakle te priče, ali svakako znamo da nisu tačne. Nama jako lepo ide, super sarađujemo i tek smo ušle u sve ovo, tako da ne planiramo da se rastajemo.

Hurricane
foto: Dejan Milićević

Definitivno ćete sledeće godine predstavljati Srbiju na Evroviziji. Hoće li biti nekih izmena pesme ili ostaje sve po starom? - Biće izmena zbog pravila takmičenja. Imaćemo novu pesmu, kao i svi takmičari, jer numera ne sme da bude starija od šest meseci.

Ksenija, nedavno je bio rođendan tvom ocu Knezu. Da li si mu priredila neko iznenađenje? - Proslavili smo u krugu porodice. S obzirom na celu situaciju, nisam mogla da mu priredim neko veće iznenađenje, ali čim sve ovo prođe, pravimo žurku veka.

Ksenija Knežević
foto: Ana Paunković

Da li te otac savetuje kada je u pitanju posao? - Savetuje me, prošao je sve i svašta, a ovaj posao uopšte nije lak kao što ljudi misle. Generalno, njegov savet mi najviše znači jer je najiskreniji.

Ivana Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Ivana, oko čega se ne slažeš sa Sanjom i Ksenijom, šta bi promenila u vašem odnosu? - Sa Sanjom i Ksenijom se slažem super. O većini stvari u vezi s našim poslom odlučuje naš tim, tako da nemamo razloga da se nas tri međusobno ne slažemo. Uvek razmenjujemo mišljenja i ideje kad se dogovaramo o oblačenju, pesmama koje pevamo na nastupu i sličnim stvarima, ali i o svemu tome imamo odličnu komunikaciju.

Sanja, ti si i pre Hurricane imala muzičku karijeru. Da li ti je krivo što na našem tržištu nema dovoljno prostora za džez i pank, za pesme kakve si pevala sa bendom Zaa? - Krivo mi je, jer je to muzika s toliko duše, istorije i dobre energije. I šteta je da šire narodne mase ne budu u bližem kontaktu sa istom. Pesme koje smo mi pravili bile su i emotivne, i buntovne, prepune frenetične energije. Poslednjih dana i nedelja si često bila tema u medijima zbog privatnog života.

Sanja Vučić
foto: Ana Paunković

Kako se boriš s tim stresom? - Ne bih previše komentarisala to, mogu samo da kažem da se osećam odlično i jako sam uzbuđena povodom svega lepog što nam predstoji na poslovnom planu.

Ne isplati se, ali... Fanove častile sa tri singla

Nedavno ste objavile nove singlove. Da li je takav poduhvat finansijski isplativ sada, s obzirom na to da posla nema za muzičare?

Hurricane
foto: Dejan Milićević

- Mi smo već nekoliko meseci spremale te pesme i spotove, tako da je bilo samo pitanje vremena kad će izaći. Baš zbog cele situacije želele smo da to bude poklon za našu publiku u ovo vreme kad retko ko snima pesme.

Ne odriču se inostrane karijere Korona nas je usporila

Ivana, šta se dešava s vašim probojem na inostrano tržište, hoćete li i dalje snimati pesme na engleskom jeziku? - Naravno, mi se ne odričemo naše inostrane karijere. Malo nas je usporila korona ove godine sa svim planovima u vezi s tim, ali kao što znate, mi smo uporedo s pesmom "Lopove" i "Čaje šukarije", izbacile i pesmu na engleskom "Want Ya". Snimale smo je prošle godine u "Univerzalovom" studiju u Los Anđelesu, gde i pesmu "Roll the Dice". Sledeće godine nas čeka i Evrovizija, tako da će nam i ona pomoći u tom cilju kad je u pitanju naša karijera u inostranstvu.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track