TIJANA EM SA DEČKOM PROLAZI GOLGOTU: Žena od sultana ga prijavila za NASILJE, a sad otkiveno zašto je pesnicom nasrnuo na pevačicu
Foto: Kurir, Instagram

STRAŠNO

TIJANA EM SA DEČKOM PROLAZI GOLGOTU: Žena od sultana ga prijavila za NASILJE, a sad otkiveno zašto je pesnicom nasrnuo na pevačicu

Stars -

Tijana Milentijević krila je svoju vezu sa M. K, koji je inače bubnjar, kojeg je u četvrtak prijavila policiji za navodno fizičko zlostavljanje i nasilje.

- Tijana se nedavno uselila u novi stan na Voždovcu, a dečko je redovno odlazio tamo da je posećuje. Međutim, pre dve večeri je izbila žestoka svađa koja je eskalirala u pravi skandal. Bio je ljubomoran zbog njenog poslovnog puta - otkriva izvor blizak pevačici.

Takođe, Milentijevićeva je, nakon što se saznalo kakvo je nasilje pretrpila, istakla da joj je izuzetno loše i da ne želi da komentariše navedenu situaciju.

Tijana eM, Tijana Milentijević, Žena od sultana
foto: Printscreen/Premijera

"Molim vas teško mi je, ne mogu sada da pričam o tome", rekla je, a kada upitana da li može da odgovori da li je zaista bila pretučena, napravila je pauzu, a zatim odgovorila.

"Molim vas, ipak ne želim da pričam o tome, nisam u stanju", odgovorila je Tijana, a plakala je u toku celog razgovora.

Podsetimo, svaša se dogodila u jutarnjim časovim kada je M.K., kako je ona tvrdila u policiji, nasrnuo na pevačicu.

- Tijana Milentijević prijavila je policiji da ju je dečko, sa kojim je bila u vezi, pretuka u njenom stanu na Voždovcu. Na mesto gde se to desilo policija je došla na njenu prijavu u stan. Tijana je izjavila da je njen momak prepodne u vidno alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar - rekao je izvor iz policije.

Tijana Milentijević
foto: Instagram

kurir.rs/alo/srbijadanas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track